Skocz do zawartości

Cała prawda o polityce

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

A Hołdysowi to nikt nie powiedział, że przy stole się w kapeluszu nie siedzi?

Jego sprawa. Dla mnie to sobie może siedzieć nawet w durszlaku na głowie, nic nam do tego. Podobno żyjemy w WOLNYM KRAJU, chociaż mnie wydaje się, że zawiewa w nim socjalizmem.

Tylko Nowa Prawica +1

KNP Korwin - Mikkego +1

Jak rozumiem Szfab, w przeedytowanym poście był ten link, w 5 minut obrazujący bolączkę nad obecnym systemem?

https://www.youtube.com/watch?v=ynEMWLvzWeQ

(olać reklamę na końcu; mówię o przekazie przez pierwsze 6 minut)

Pozdrawiam, J.

Haa. Na oczy padło, że go wyedytowałem - oczywiście ankieta miała być wsparta tym filmem!

Takiej wtopy to już dawno nie zaliczyłem :)

Wstyyyyyyyyyyd.

O_o

Nie oglądałem tego całego spotkania na TVN, ale widzę, że nawet dosyć mądre słowa padły ze strony pana w kapeluszu. Problem polega na tym, że jego słowa powinny były zakończyć program. W momencie, kiedy skończył mówić, powinien pojawić się czarny ekran. Tylko wtedy ludzie by coś z tego zapamiętali, a to mogłoby się przełożyć na jakieś działania. A tak, to premier się jeszcze pouśmiechał, było jakieś słodkie gadanie, potem reklamy i wracamy dokładnie do tego samo w późniejszym wydaniu wiadomości. Były to słowa, które niczego nie zmieniają, niestety.

Nowa Praca rządzi w internecie, ale obawiam się, że i tak nie osiągnie progu wyborczego. Chciałbym się mylić. Już sama obecność w sejmie, obecność w mediach, propozycje dobrych ustaw pozwoliłyby powalczyć w następnych wyborach.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Nowa Praca rządzi w internecie, ale obawiam się, że i tak nie osiągnie progu wyborczego. Chciałbym się mylić. Już sama obecność w sejmie, obecność w mediach, propozycje dobrych ustaw pozwoliłyby powalczyć w następnych wyborach.

Nie agituję, ale zobrazuję Ci to przykładem; nie łapcie mnie za liczby i statystyki, są z pamięci.

W 1998 Rada Krakowa wyglądała mniej więcej tak:

- SLD i s-ka: +/- 35 głosów ("Lewica" - socjaldemokracja - każde głosowanie "przeciw")

- AWS i s-ka: +/- 35 głosów ("Prawica" - chadecja - każda głosowanie "za")

- UPR: +/- 5 głosów ("Prawica" - wolnorynkowcy)

Zgadnij kto rządził i jakiej opcji członek jako v-ce prezydent miasta był faktycznym decydentem w regionie.

Część ludzi, świadomych tego co się dookoła nich dzieje, jest znużona takim stanem rzeczy; właśnie przez to, co w sposób doskonały, niemal jednym tchem, wyartykułował Hołdys.

Pozdrawiam, J.

P.S. Doskonałą analogią jest w USA Tea Party. A chyba niektórzy z Was po raz pierwszy usłyszeli tą nazwę, podczas ostatniego przedstawienia dla tłumu w Kongresie.

Przeciętny człowiek nie ma pojęcia jaki program ma Nowa Prawica. Mimo nazwy, która dużo sugeruje.

Prawda jest taka, że media przedstawiają Janusza Korwin-Mikkego jako oszołoma.

Gdyby każdy człowiek miał świadomość wyborczą to wyniki wyborów byłyby zupełnie inne.

Taka jest jednak demokracja - wybierają głupcy, bo jest ich zdecydowanie więcej.

W przeciwieństwie do Jeża - ja agituję. Czy ktoś nie zgadza się z programem KNP? Konkretnie z jakim punktem? Chętnie przekonam i udowodnię słuszność poglądów. Merytorycznie!

Program Nowej Prawicy

Pozdrawiam! (;

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności