Skocz do zawartości

long tail

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj napisałem o jakie dodatki chodzi do byPrzema:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=129289

A z tą Chmurą Tagów Flash to rozumiem, że nie czytałeś testów z nią związanych? Testy były gdzieś na tym forum i wyniki były bardziej niż zadowalające. Pokrótce we Flashu jest sama animacja a linki nie są Flashowe.

:unsure:

Jeśli mówimy o takim rozwiązaniu, w którym "linki nie są we flashu" w tagach to ok : ) Myślałem, że mowa o 100% flashowych tagach.

Co do przema to jest spoko.. sam używałem kiedyś ale na duże forum, z ponad przeciętną aktywnością użytkowników się nie nadaje zupełnie. Przeniosłem swoje na mybb i jestem zadowolony. Wtyczki i drobne poprawki umożliwiają prace pod kątem SEO bez zbędnego obciążenia jakie generuje przemo. Mniejsze obociążenie, mniej zapytań do bazy, mniej miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności