Skocz do zawartości

Licznik odwiedzin

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

Darek_new

Co ma wspólnego Twoja odpowiedź z tama tyką postu ? Piszesz, żeby coś napisać...! DO KOSZA

;)

Do strony HTML licznik wstawiamy jako kod js lub po przez mechanizm SSI czyli Serwer Side Include ale to dodatkowa kombinacja...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

:rotfl: no nie wiem czemu sie denerwujesz przez napisanie tego posta chciałem podkreslic że mozna wstawić gotowy kod html naprzykład z republiki.pl sam tak robiłem! jezeli nie ma takiego kodu to z chęcią ci go udostępnie choć można znaleźc go na stronach dla webmasterów

Pozdrawiam...

Wejdź na stronę stat.pl. Założ sobie konto, następnie zaloguj się. Potem Administracja -> Licznik, ustaw jak potrzeba i wklej ten kod na stronę. Statystyki spokojnie wystarczą dla początkującego webmastera. Pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności