Skocz do zawartości

12Cali - nietypowy blog do oceny

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym przekazać Wam dzisiaj do oceny mojego nowego bloga.

Myślę, że jego tematyka jest dość nietypowa: płyty winylowe, gramofony, muzyka lat 60', 70', 80'.

Czekam na opinie, głównie na temat treści i pomysłu.

Co do grafiki tutaj mówię od razu, że to przerobiona przeze mnie darmowa skórka. Całość na WP.

Blog nie ma charakteru komercyjnego. Po prostu opisuje w nim swoje hobby.

Zapraszam: płyty winylowe

Kilka przykładowych tematów:

- Goodbye Norma Jeane...

- Witamy w Hotelu California…

- W jednym łóżku z idolem tłumów - tutaj liczę na Waszą wypowiedź w komentarzach :P

Jeszcze pewne drobiazgi muszę tam poprawić i uzupełnić zakładkę "moja kolekcja", ale już teraz czekam na Waszą ocenę.

Pozdr,

TJay99

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Trochę jeszcze popracuj :P

- tematyka - fajna

- moja kolekcja - totalna pustka - mogłeś przynajmniej 1 art wrzucić, zanim pokazałeś

- tekst "kiedy muzyka była przełomem, teksty piosenek niosły ze sobą przekaz (...)" - super. Jeśli tak myślisz - będę zaglądał i może podrzucę nawet contentu trochę ;)

- MM jest dalej symbolem seksu :)

- ten baner to popraw. Albo wystylizuj na stare fotografie, albo obrób przynajmniej trochę - paskudne przebarwienia, nieostre...

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

ad1. Dzięki.

ad2. W zakładce "moja kolekcja", będzie lista moich albumów, posortowane, opisane, zdjęcia okładek. Trochę pracy z tym jest, będzie gotowe po weekendzie.

ad3. Oczywiście, że tak myślę.

ad4. Zgadza się. Mój błąd - źle skonstruowałem zdanie. Poprawiam...

ad5. Z banerem mam problem. Już były trzy, ale żaden mi nie przypadł do gustu. Poszukam czegoś lepszego.

Dzięki za ocenę :P

Jeszcze jedno - skórka prościutka, więc zbyt wiele ze spolszczeniem nie trzeba się namęczyć. Takie "search" trochę razi :P

Przewidujesz wprowadzenie czyichś artów w formie recenzji, wspominek?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Tłumaczenie skórki to są właśnie te "drobiazgi do poprawienia", o których wspomniałem w pierwszym poście. Ten weekend będzie należał do nich :)

Tak naprawdę to jeszcze się nad tym nie zastanawiałem, ale gdyby znalazł się chętny, a teksty by mocno nawiązywały do tematyki bloga... raz na jakiś czas, czemu nie?

Myślę, że to dobry pomysł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności