Skocz do zawartości

Odwrotny katalog stron

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog stron troszeczkę "pocudowany", by nie było nudy....

za kilka dni zacznę ponownie uruchamiać kolejne Arfooo - teraz dotychczasowe katalogi polinkuję - aby miały moc :)

Wszelkie sugestie dotyczące tego katalogu proszę zamieszczać w tym temacie :)

Co do opisów to minimum 300 znaków i jeden z dwóch wylosowanych ciągów składających się z 15 słów powinien być unikalny inaczej otrzymamy komunikat o tym, że opis już był wykorzystany.

Wkurzające może być także pole do wprowadzania url... ale jak się wpisuje całość i nie patrzy na to co w tym polu się dzieje to jest ok. Najważniejsze, że pół automaty do katalogowania sobie poradzą :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Pomysł ciekawy, ale jest błąd przy wprowadzaniu maila, wpisujemy nawę maila, dajemy @ i przerzuca nas na lewą stronę, razem ze znakiem małpy, nie wiem czy tak miało być czy nie, czy skrypt miał to później sam odwracać na poprawną formę, ale formularz tego nie przepuszcza :) Pozdrawiam.

Jeśli jesteś mieszkańcem Rypina bądź okolic, odwiedź koniecznie Forum Rypin i sprawdź co dzieje się w Twoim regionie.

w kolejnym arfoo odwróć ekran o 90 stopni w prawo i wyrównanie do góry. W CSS bym jeszcze dodał przekreślenie wszystkich linii tekstu, żeby nie było za lekko. A co do samych wpisów, to po najechaniu myszką na link wychodzący z nofollow, koniecznie animacja z uciekającym kursorem plus migające tło na czerwono :)

Takiego katalogu na pewno nikt by nie miał :) Gdybym wiedział jak to zrobić, sam bym trzasnął taki do mojej kolekcji :)

A poważniej, to nie wszystko wyszło odwrotnie, np wybór kategorii i podkategorii jest klasycznie od lewej. I jakaś literówka w stopce.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

to co obserwowaliście to moja zabawa z atrybutem DIR ustawionym na RTL czyli odpowiednik direction:rtl z css

Jednak wada była taka, że znaki specjalne jak kropki, przecinki, &, @ robiły psikusy i tymczasowo zrezygnowałem z tego :) Obecnie wykorzystuje zwyczajny text-align - także już nie jest aż tak odwrócony ;)

@Gremlin :) Mam już takie katalogi na Arfooo - luknij tu:

https://obracanie.pl/?l=katalog.stronaekologiczna.pl&o=d

https://obracanie.pl/?l=katalog.foto-turystyka.info&o=l

https://obracanie.pl/?l=plusikowe.com&o=o

no i spróbuj dodać stronkę - wpis darmowy - choć chyba powinny być płatności za dodanie wpisu :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności