Skocz do zawartości

Backlinki - google...

ones

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam mały problem a raczej chęć zaciekawienia informacji o danym stanu rzeczy..

Posiadam swoją stronę, którą pozycjonuję dosyć często. Miałem 10-20 backlinków google, i nagle jednego dnia zniknęły wszystkie. Strony stoją tam gdzie stały, tam gdzie prowadziły backlinki. Jaki może być tego powód?

Skąd uzyskać więcej backlinków google?

Jak przeglądasz te BL? W panelu webmasters czy w wyszukiwarce?

Niezależnie od tego nie przejmuj się tym ile ich widzisz i linkuj dalej ;)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Jestem początkujący , dla tego nieco mnie google zdziwiło gdy dało linki google a później je wyrzuciło. Poprzez link w wyszukiwarce oraz poprzez mypagerank.net ... Nie znam żadnych specjalistycznych narzędzi, przeglądnę jeszcze webmaster google.

To że w G linki się pojawiają i znikają to naturalne i tym się nie należy kierować

Linkuj stronę systematycznie a zobaczysz efekty. Warto wpisy w słabszych katalogach/preclach dodatkowo pingować

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności