Skocz do zawartości

[Poszukuje] Skrypt Finansowy

Serdeczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,,,

Być może moje pytanie jest anormalne ale warto zapytać i uzyskać jakąś szczerą opinie.

Pomimo iż szukałem w google jak i innych źródłach (nie znalazłem) z stąd rodzi się myśl by napisać tutaj i dowiedzieć się czegoś od profesjonalistów(komplement)

Poszukuje skryptu (strony www) w której są możliwości takie jak (oczywiście nie musi tego zawierać jedna strona)

-System punktów(coś robimy dostajemy za to punkty lub "coś" i możemy to wymienić na "coś"

-System do pośrednictwa tranzakcji (zasada elektronicznego portfela) ktoś wchodzi płaci administrator doładowuje konto

-System sprzedaży reklam podobieństwo "auto-surfer.pl" lub adf.ly.

Coś co ma w sobie funkcję DotPay lub PayPal.

Coś co ma w sobie funkcję sprzedaży reklam usług ale na zasadzie zrób coś dostaniesz coś wymienisz na coś.

Może być darmowe jak i płatne ale czy jest.

Oczywiście wiem iż autorskie jest najlepsze jednak zanim miał bym pisać coś własnego chciał bym się dowiedzieć czy jest coś takiego by przyglądnąć się temu i może zbudować coś na tej bazie!

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi (oczywiście przyzwoite odpowiedzi)

p.s

A może macie inne propozycje które dawały by frajde i satysfakcje mi i użytkowniką zbierania, wymieniania, zarabiania! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności