Skocz do zawartości

WartoByć.pl - nowy portal konsumencki

mwpol.pl

Rekomendowane odpowiedzi

nawet fajny serwis - ja mam podobny - ta sama tematyka - tylko z mniejszą pompą. Podoba mi się pod mapką wyszukiwarka dojazdu do miejsca. Konkursy (nawet koszulki macie) - to może pomóc stworzyć społeczność. W moim portalu https://www.wystawopinie.pl - mam raczej gorzej rozwiązane dodawanie miejsc ale szczegóły miejsca podobają mi się bardziej u mnie - no i udało mi się dodać gwiazdki w Google w wynikach wyszukiwania dla mojej strony :). Na plus na pewno subdomeny dla lokali - właściciel może nawet promować to jako swoją stronę - jednak dlaczego nie dajecie tym lokalom klikalnych linków jeśli mają już własne witryny? Ogólnie portal mi się podoba - choć chyba jeszcze ma wielu miejsc. Powodzenie z projektem.

Czy strona może być pomocna? Tak.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności