Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od kilku dni dodaje stronę przez SB4, ale mam problem.

Jeśli wybieram seokatalogi przez listę w programie wszystko jest ok, po dodaniu zaznaczam zieloną chorągiewkę i przechodzę dalej. W edytorze w bazie gotowych tekstów pojawia się przy konkretnym (wykorzystanym?) wpisie link do katalogu. Przy następnym dodaniu zaznacza kolejny wykorzystany tekst.

Co jeśli chcę dodać seokatalog którego nie ma na tej liście?

Dodałem w SB4 (Adresy>dodaj adres) ale jak później go znaleźć? Robiłem tak, że wchodziłem na jakiś inny z listy i wklejałem po prostu link który mnie interesuje.

Tylko że, po dodaniu wpisu nie mam jak oznaczyć tego katalogu jako dodany (zielona chorągiewka) co więcej kiedy wchodzę do edytora nie ma oznaczenia, że jakiś kolejny tekst został wykorzystany.

Czy kolejne teksty (wygenerowane w edytorze) zostają wykorzystane czy ciągle kopiuje się ten sam przy takim dodawaniu? Jak to robić prawidłowo? Chodzi przede wszystkim o katalogi, których nie ma na liście.

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

w bazie wykorzystanego tekstu nie jest zapisywany adres katalogu lecz adres otwartego okna (lub adres z paska adresu) - zauwazylem ze czasami adresy reklam ktore laduja sie w katalogach laduja wtedy jako adres wykorzystanego tekstu

aby zobaczyc nowy katalog musisz przeladowac liste katalogow np nowym filtrem badz nastepne/poprzednie przy stronicowaniu listy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

w bazie wykorzystanego tekstu nie jest zapisywany adres katalogu lecz adres otwartego okna (lub adres z paska adresu) - zauwazylem ze czasami adresy reklam ktore laduja sie w katalogach laduja wtedy jako adres wykorzystanego tekstu

aby zobaczyc nowy katalog musisz przeladowac liste katalogow np nowym filtrem badz nastepne/poprzednie przy stronicowaniu listy

Jest dokładnie tak jak napisałeś. Dzięki.

Mam jeszcze jedno pytanie.

Jak sprawdzić czy wpis został zaindexowany? Jest jakiś program, który po wrzuceniu linku sprawdza status?

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Witam

Dostępna jest wersja update SB4 4.2.6, a w niej:

* Dodana opcja wklejania innego, losowego tekstu (przycisk F3 i ikonka na pasku nawigacji).

* Dodana opcja podglądu w okienku dostępnych dla danego zestawu tekstów i możliwość ich wklejenia (przycisk F4 lub ikonka na pasku nawigacji). W okienku podglądu tekstów pierwsza linia w klamrach "[[ ]]" to tytuł.

* Przycisk oznaczania płatny/darmowy w górnym pasku narzędziowym.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności