Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej ściągnąć demo i przetestować u siebie.

Generalnie śmiga na xp, viście, win7 i win8 zarówno 32 jak i 64 bity. Są jednakże jakieś konfiguracje win7 (win8 na razie testuje zbyt mało użytkowników), które już na starcie programu go niszczą. Prawdopodobnie to wina jakiegoś komponentu, ale jeszcze nie zdążyłem tego zdebugować. Myślę, że niedługo się za to zabiorę.

pozdrawiam

Grzegorz

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i żeby wyświetlała się gdzieś nazwa bieżącego projektu i ilość dodanych wpisów ,np. projekt x 1/20

jest w sumie taki licznik ale w innym miejscu: jak się wciśnie klawisz projekty pokazuje się okno z nazwami projektów i ilością dodanych wpisów (swoja drogą te wpisy powinny się zerować codziennie - tak jak w starej wersji, bo w tej chwili pokazuje dodania z ostatniego dnia wprowadzania wpisów)

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Ja mam problem, że często ... zmniejsza mi podgląd strony katalogu tak, że nic nie widać prawie, a monitor mam spory. jest to czasami przydatne, ale nie zawsze. Jeśli to kwestia konfiguracji, to można gdzieś ustawić żeby zachowywał podgląd 100%?

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

a jak wyglada sprawa z poprawieniem filtrowania?

teraz jak doda sie kilka warunkow np z ocena czy 'nie wyswietlaj oczekujacych' to filtry pokazuja zupelnie cos innego

np skrypt =seoki + 'nie wyswietlaj oczekujacych'=1 pomija calkowicie filtr na seoki itd...

a poprawka z losowaniem tekstu super :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Również mam uwagę odnośnie filtrowania. Jak zaznaczę, żeby np nie pokazywał mi tylko Wordpressów, a pokazywał wszystkie inne skrypty i dodam warunki jakieś dodatkowe poniżej, to nie zapisuje mi filtru całego (pomija ten wybór skryptów). A to jednak jest sporo klikania ręcznie za każdym razem.

A drugie pytanie mam odnośnie oznaczania lokalizacji na mapie w SEOKatalogach, u mnie nie da się tego robić w SB4, nie da się przesuwać tego znacznika. Nie wiem czy to wina IE, czy programu, w przeglądarce normalnie działa.

I dzięki za dodanie przycisku płatny/darmowy, bardzo ułatwił życie :D

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Witam

Mam problem po aktualizacji do SB4.2.6

Mianowicie po wgraniu projektu program zawiesza się (brak odpowiedzi) jak tylko próbuje kliknąć na jakimś adresie, bądź po użyciu filtra wyskakuje okno z informacją czy zapisać zestaw filtrów, po kliknięciu NIE program przestaje odpowiadać.

Wygląda na jakiś problem z bazą - projektem.

Jak wybiorę projekt demo (np.warszawa) to program działa normalnie.

Po skopiowaniu bazy (dbsb.db3) i zainstalowaniu ponownie poprzedniej wersji SB4.2.4 program działa normalnie z moim projektem.

Jak można to poprawić ???

dziękuje.

zauwazylem ze w nowej wersji, w lewym dolnym rogu ekranu gdzie wczesniej byl postep ladowania listy katalogow teraz caly czas mam 0% (niezaleznie czy lista sie laduje czy juz to zrobila)

edit

pisze inforamcyjnie - moze pomoze w znalezieniu problemu :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

coz - dobra praktyka jest robienie backupow danych ktore ciagle nadpisujemy - i nie chodzi tu tylko o sb4

od czasow seomachiny mialem kilka przypadkow ze cos sie jeblo w jakims projekcie i przestalo dzialac - ale kopia sprawia ze praktycznie nie odczuwa sie tego problemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności