Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

U mnie problem pojawia się już przy przenoszeniu danych z SB3 do SB4, mianowicie eksportuję dane z sb3 do sb4 a następnie chcąc importować te dane do sb4 editor pojawia się error ukazujący zawartość z tekstami. Nic nie zostało zaimportowane.

System na którym pracuję to win7 x64

P.S. klucze licencyjne przydzielane są nowe czy przy eksporcie stare są wykorzystywane?

Być może problemem było uruchamianie naraz obu programów i próba importowania?

Klucze trzeba mieć nowe, proszę o maila, jeśli nie doszły wcześniej.

Witam,

Kod jednak posiadam, otrzymałem go wraz z pierwszą wersją SB4.

Programy nie są otworzone jednocześnie więc to nie to jest problemem.

Jaka jest ustawiona standardowa czcionka w edytorze tekstów, bo przypadkiem zmieniłem a nie mogę się przedstawić na inną?

Edit: zmieniłem przypadkiem na inną i nie wiedziałem jaka była poprzednia. Chodziło mi właśnie o nazwę. THX.

Jest funkcja aktualizacji właściwości, m. in. site. Tyle, że trzeba mieć listę proxy, bo sprawdzane jest przez proxy, z wiadomych względów. Trzeba wczytać w narzędziach listę proxy i potem podać ile wątków użyć do sprawdzania, wybrać zakres itp. i zapuścić sprawdzanie.

Dzięki nie wiedziałem o istnieiu tej funkcji :rolleyes:

1. Przydałoby się również możliwość aktualizacji właściowści dla samych katalogów, które uprzednio zostały przefiltowane według pewnych kryteriów.

2. Przydałaby się aktualizacja PR, SIte, BL z pliku tekstowego. Obecne sprawdzanie właściowści jest wolne. Jakby można było w łatwy sposób zaktualizować właściowości katalogów z pluku tekstowego, to byłoby super.

np.

W pliku tekstowym:

adres katalogu;pr

Wtedy wybieramy z opcji w SeoBohaterze: zaktualizuj bazę wybranych katalogów o PR.

itp.

3. Czy mi się wydaje, że nie można segregować listy katalogów według np. site lub BL ?

4. Można ustawić domyślnie aby mi katalogi otwirały się w tej samej zakładce ? Czy musze za każdym razem klikać w ikonkę: otwórz w tej samej zakładce ?

PS. Nie cierpię nowego sposobu z generowaniem opisów w osobnym programie. Myślałem, że będzie to fajne, ale jakoś do mnie to nie przemawia.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności