Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i dobrze, że męczysz. Nie wiem, ale jakieś rzeczy chyba tam dorabiałem na Twój wniosek, więc strategia jest dobra. ;-)

Tylko, że ostatnio miałem cofnięcie się dwa kroki do tyłu w związku z dostosowaniem programu do win7 64.

I dlatego proszę o jeszcze kilkanaście dni...

pozdrawiam

Grzegorz

przypisanie tekstu do okna rowniez niebardzo sie sprawdza

dzisiaj otworzylem z pasku adresu nowy katalog (ktorego nie bylo w bazie)

przypisalo mi do niego niewykorzystany tekst z bazy artow

dodalem wpis, kliknalem 'dodany' - w edytorze poprawnie zapisalo lokalizcje nowego okna

ale gdy w pasek aresu wpisalem nowy adres to okazalo sie ze w formularz wkleilo mi ten sam tekst, a gdy kliknalem 'dodano' - stara lokalizacja oczywiscie zostala nadpisana

trzeba sie pilnowac i zamykac okno i otwierac kolejne to jest dosyc niewygodne - trzeba wiec zrobic tak aby guzik dodano/oczekuje autoamtycznie zwalnialy teksty

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Tylko, że ostatnio miałem cofnięcie się dwa kroki do tyłu w związku z dostosowaniem programu do win7 64.

I jak, udało Ci się coś poprawić?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Również zgadzam się z propozycjami sleaquit. Zwłaszcza kwestia zmieniającego się rozmiaru okna i błędu przy wybieraniu kategorii jest denerwująca. Przydało by sie zrobić obsługę skrzynki gmail - jednak tam wszystko dociera znacznie szybciej niż na onet czy wp. Oraz funkcjonalność która w tym momencie byłaby przewagą sb nad seo lite czyli ściąganie z maila linków do zaakceptowanych wpisów. Natomiast jeśli prawdą jest to, że w nowej wersji seo lite będzie taka funkcja to z automatu warto by w sb też się ona pojawiła.

Witam

Proszę o ściągnięcie ostatniej wersji:

https://www.seo.cyfropolis.pl/zasoby/SB4.2012.02.02.zip

Trzeba ją po prostu rozpakować i uruchomić program SB4_2012.exe

Jest tam już prawie wszystko co było w poprzedniej wersji.

Teoretycznie mogą być jeszcze jakieś drobne błędy, ale generalnie powinno działać.

Mam nadzieję, że ten wygląd i sposób działania będzie łatwy do ogarnięcia. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Bardzo ładnie wygląda, a gdzie klucz licki wklepać do pełnej wersji :>?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Ok, na razie programowałem nie testując jeszcze dość mocno.

Dlatego pewnie jeszcze będą poprawki. Pierwsza z nich (jutro jak dobrze pójdzie), to poprawka błędu złej synchronizacji zakładek z tabelą adresów po oznaczeniu flagą dodany lub oczekujący. Proszę w razie czego na to uważać...

Czy istnieje wersja portable dla SB4 i SB4 edytor?

Jeśli nie to czy można w jakiś sposób utworzyć ją na pendrive?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności