Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

windows 7 64-bit, wersja programu: 2012.03.08:

Nie można otworzyć stron z zakładek dodane i oczekują. Można zaznaczyć pojedynczym kliknieciem, ale podwójne kliknięcie nie powoduje otwarcia.

Wprowadzenie tych zakładek bylo jak najbardziej trafione (mam nadzieję, że wkrótce zaczną działać). Przydałaby się czwarta zakładka blacklist lub zgodnie z nazewnictwem programu "beznadziejne", żeby niedzialające lub śmieciowe katalogi nie mieszały się z wartościowymi.

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

Czy jest opcja, aby z listy katalogów dało się usuwać hurtowo katalogi bez ich otwierania? Chodzi o zaznaczenie np. 30 ze 100 widocznych, kliknięciu usuń i po robocie.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

@symetryk

Nie można otworzyć stron z zakładek dodane i oczekują, bo założyłem, że to jest niepotrzebne.

Co do zakładki na beznadziejne to mogę dorobić, aczkolwiek realizować to można poprzez fitrowanie z opcją niepokazywania tych katalogów, bo praktycznie te adresy są niepotrzebne w dodatkowej zakładce

@Ludi

Można odpowiednio zafiltrować bazę, np. "pokaż tylko beznadziejne" i wybrać z menu/narzędzia opcję usuń widoczne w tabeli adresy z bieżącej bazy adresów. Te adresy, które są w tabeli zostaną usunięte z bazy.

pozdrawiam

Grzegorz

@symetryk

Nie można otworzyć stron z zakładek dodane i oczekują, bo założyłem, że to jest niepotrzebne.

Co do zakładki na beznadziejne to mogę dorobić, aczkolwiek realizować to można poprzez fitrowanie z opcją niepokazywania tych katalogów, bo praktycznie te adresy są niepotrzebne w dodatkowej zakładce

nie zawsze dostaje się powiadomienie o zaakceptowaniu strony przez moderatora, więc ręczna opcja sprawdzenia czy oczekujący wpis został zaakceptowany aby go np. dopalić byłaby przydatna

co do zakładki z beznadziejnymi to miałoby to sens ze względu na to, że jeśli katalog jest beznadziejny to jest beznadziejny - nie chcesz go widzieć na oczy i już, nie martwiąc się o odpowiednie odfiltrowanie.

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

Koledzy widzę dalej siedzą w katalogach :hello: Oby tak dalej :)

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Witam

Można ściągnąć wersję 2012.03.20, w której zrobiłem:

- Okienko z listą tagów (tak jak było w wersji 2.0.6),

- W oknie filtrowania domyślny checkbox dodawania do filtru warunku niepokazywania kiepskich katalogów (tych z czarnej listy i beznadziejnych),

- Po podwójnym kliknięciu w tabelkach dodanych, oczekujących i w panelu dodawani nowego adresu wyskakuje okno z podglądem strony,

- Różne poprawki związane z wyświetlaniem się głównej tabeli adresów,

- Pomoc do tej wersji z filmami (ukończona w 95%), dostępna też bezpośrednio w programie.

Ściągnij Seo Bohater ver. 2012.03.20

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności