Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Których rubryk nie wypełnia?

Można prosić o przykładowy adres takiego wp?

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

Jeśli ktoś ma kłopoty z logowaniem do wp, to oprócz tego, że imię w zestawie musi być takie samo jak nick, na który się rejestrowaliśmy, a katalog musi być oznaczony jako "WordPress", to w tabeli pól formularzy w zestawie danych, musi być pozycja dotycząca hasła, która musi mieć wpisane nazwy pól formularzy zawierające m.in. taki znacznik "[[[haslo]]]", np:

[[[haslo]]],passwordConfirmation, passwordconfirmation, pwd, pass, password, password2, haslo, passw, pass, repeat_pass, pass1, pass2, passwordConfirmation

Piszę o tym, bo przy imporcie z poprzedniej wersji te pola niekoniecznie musiały być importowane, lub pomiędzy nazwami pól nie ma tego znacznika [[[haslo]]], o którym w zasadzie jeszcze nie pisałem.

[[[haslo]]],passwordConfirmation, passwordconfirmation, pwd, pass, password, password2, haslo, passw, pass, repeat_pass, pass1, pass2, passwordConfirmation

U mnie faktycznie brakowało tego pola, do WPsów można się logować. Mam jednak ciągle problem w przypadku rejestracji/logowania w seokatalogach - nie wkleja hasła, nie jest to problem oznaczenia katalogu, bo filtruje się dobrze, login i email wkleja dobrze, a hasła już nie...

.... do WPsów można się logować.

Zgadza się ale do tych katalogów nie trzeba się logować aby dodać wpis. Przy dodawaniu wpisu automatycznie zostajemy zarejestrowani po to aby poźniej móc moderować wpis np. kiedy moderator uzna, że jesy coś nie tak z wpisem trafia on do kosza, gdzie użytkownik może go poprawić i ponownie dodać.

U mnie faktycznie brakowało tego pola, do WPsów można się logować. Mam jednak ciągle problem w przypadku rejestracji/logowania w seokatalogach - nie wkleja hasła, nie jest to problem oznaczenia katalogu, bo filtruje się dobrze, login i email wkleja dobrze, a hasła już nie...

Również mam ten problem, hasła są w bazie do seoków ale trzeba je ręcznie wpisywać :/

Witam

Zrobiłem parę poprawek z logowaniem seokatalogów, zmianę polegającą na otwieraniu niektórych rzeczy w programie w nowych oknach, bo takie używanie jednego obszaru roboczego do wielu rzeczy trochę myliło, itp.

Program można uaktualnić automatycznie (w okienku nowości, w programie) lub ściągnąć:

Samo exe:

https://www.seo.cyfropolis.pl/zasoby/sb4.2012.04.06.exe.zip

Całość programu:

https://www.seo.cyfropolis.pl/zasoby/sb4.2012.04.06.zip

pozdrawiam

Grzegorz

sciagnalem demo i jak odpala dostaje to:

Mały problem! Brak połaczenia z bazą tekstów o nazwie: "C:\Program Files (x86)\SB4-Edytor\edytor-sys\dbZbiory.db".

Rozwiązanie: Podaj w ustawieniach głównych poprawną ścieżkę dostępu do bazy z tekstami.

Baza ta to plik "dbZbiory.db" znajdujący się w podfolderze "edytor-sys" programu SB4-Edytor.W okienku pomocy znajdziesz film pokazujący jak to zrobić (Ustawienia główne/Dostęp do tekstów SB4 Edytora).

najlepsze jest to ze takiego pliku u mnie nie ma na kompie

jakies pomysly?

Proszę, przykładowy katalog: https://www.dygoty.eu

Przetestowałem ponad 20 katalogów i nie działa tylko uzupełnienie multikodu. Aktualizowałem program przez podmianę pliku exe, ale również próbowałem na 'czystej' wersji 2012.04.06 i też nie działa. Ostatnią wersją programu, która uzupełnia u mnie multikod jest 2012.03.26.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności