Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Starałam się nie zmieniać nazw pól, ale może coś pomyliłam.

Nazwy pól to content dla treści, a tytuł post_title

Jeśli mam gdzieś błąd to poproszę o podpowiedź.

Tytuł#wartość pobierana z bazy edytora#[[[tytul]]],tytul, name, title, ttitle, ttitler, sitetitle, content-title-tf, link_title, site_title, data[news][title], article_title, tytul_strony, title_url, tyt, title1, e_title, tytul_art, data[website][nazwa], d_tytul, odds_tytul, strpagetitle, anchor, brv_tytul, post_title, f_tytul, page_name, a_title, nazwa_strony

Opis długi#wartość pobierana z bazy edytora#[[[opis_dlugi]]],description, desc, opis, site_description, content-text-ta, postext, f_opis, content, resfield1, page_info, rozprawka, cf_field_4, opis_url, e_desc, a_text, article_text, opis_strony, tresc

Opis krótki#wartość pobierana z bazy edytora#[[[opis_krotki]]],short-desc, article_description, link_desc

A z innej beczki, czy będzie możliwość edycji wygenerowanych tekstów w bazie, tak, aby po ich zapisaniu nie robiły się krzaczki: BiĹĽuteria dla kochajÄ…cych wolność

Pozdrawiam

post_title jest na środku w trzeciej linijce w powyższym poście.

A adres jest nie ważny, bo mam tak w różnych katalogach.

Gdyby program podawał, który tekst z listy akurat chce wstawić (jaki ma numer w bazie), mogłabym to sama zrobić. Ale mam nadzieję, że uda mi się znaleźć błąd.

Mogłoby pomóc wgranie znowu pliku exe?

Mam problem z iCaptcha, nie wyświetla mi się w ogóle tak jak kilku osobom wypowiadającym się w temacie.

Nie mogę zajrzeć do FAQ w program, bo nie widzę u siebie takiej opcji (wersja 4.2.6)

Mógłby ktoś opisać jak sobie poradził z tym problemem?

Okazało się, że problem wpisywania nagłówka zamiast tekstu w katalogu ma związek jedynie z jednym projektem - nowym. W innym wszystko działa sprawnie, poza wklejaniem tagów.

Pozdrawiam

Problem wygląda tak, że wszystkie nowe projekty, grupy, czy same zestawy danych, wklejają w miejscu tekstu - tytuł. Gdy otwieram jakiś inny, starszy zestaw, wszystko jest dobrze. Gdy tworzę nowy projekt, nawet ze starymi tekstami, wklejane są tylko tytuły.

Nie wiem jak to rozwiązać.

Stworzyć inną wersję programu i załadować tam bazy, które już rozbudowałam?

Pomogłoby?

Pozdrawiam

Zrobiłam nową kopię Seo Bohatera i na razie działa wklejanie tekstów. Tak jak poprzednio, nie wstawiają się do WordPressa tagi.

W programie nie grzebałam, może coś się pozmieniało przy aktualizacji innych programów?

A mam pytanie odnośnie edytowania w Edytorze listy dodanych już wpisów.

W niektórych katalogach dodały mi się adresy typu domena.pl/wp-admin/....., czyli nie opublikowanego tekstu.

Próbowałam zaznaczyć w głównym programie opcję: oznacz jako nie dodane,

ale po ponownym oznaczeniu jako dodany, tym razem na stronie z tekstem, w Edytorze oznaczał mi się jako dodany kolejny tekst, a poprzedni ma również status dodanego.

Mogę gdzieś to ręcznie poprawić?

Problem wygląda tak, że wszystkie nowe projekty, grupy, czy same zestawy danych, wklejają w miejscu tekstu - tytuł.

W razie dopisywania lub poprawiania nowych nazw pól formularzy trzeba to zrobić także w ustawieniach głównych, bo nowe projekty powelają domyślne nazwy pól z ustawień głównych.

Do ściągnięcia (w okienku nowości w programie lub na stronie domowej) jest także nowa wersja edytora 2.7 z poprawkami błędu zapisu wygnerowanego tekstu (polskich znaków) i błędu złej podmiany tagu <br>

pozdrawiam

Grzegorz

p.s. Sorry za dłuższy niż zwykle czas mojego supportu, ale sezon urlopowy mnie dopadł...

Nie ma sprawy.

Odpocząć też trzeba.

A zmieniałam również w ustawieniach głównych.

Przeniosłam się na nową kopię programu, tylko nie wiem jak przenieść projekty. W ten sam sposób co z wersji 3? Trzeba ściągnąć dodatkowe pliki? Czy można to zrobić ręcznie?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności