Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witam

W wersji sb4 2012.11.10 zrobiłem kilka małych poprawek.

Na końcu paska z przyciskami do zmiany właściwości katalogów dodano dwa nowe przyciski:

- do zmiany adresu katalogu,

- do usuwania adresu z bieżącej bazy.

W opcji “menu/porządkowanie baz danych” wprowadzono dodatkowe funkcje usuwające duplikaty adresów i niepotrzebne slash-e na końcu adresów.

Można pobrać samo exe ze strony pobierania:

https://www.cyfropolis.pl/sb-download-php/

pozdrawiam

Grzegorz

Dziękujemy za update, wszystko śmiga.

Jeśli mogę coś zasugerować, to fajna by była funkcja "nauki" pół formularzy, w sensie wypełniam, klikam prawym na pole i zapamiętuję do projektu. (wiem, że można podglądnąć, ale trzeba skopiować pole cofnąć się do projektu i dopisać)

...

hmmm... po dłuższej przerwie postanawiam się "przeprosić" z SB ;)

proste pytanie, bo już nie pamiętam jak jest z licencją...

mam kupioną pojedynczą licencję

czy mogę sobie robić tak, że na jednym kompie ustawiam sobie projekty i wszystko, a potem przenoszę na drugiego kompa, żeby na nim pracować bo tak mi wygodnie?

czy w ogóle da się technicznie tak to wszystko przenosić?

mogą być dwie instancje odpalone jednocześnie na tzw. wyjątkowe sytuacje w stylu "tam mi działa a tu nie - musze sprawdzić czemu"?

Witam!

Można używać programu na wielu stanowiskach, o ile używa go jedna osoba.

Aby synochronizować sobie projekty najprostszą metodą jest kopiowanie całego podfolderu "dbs".

Osobne instancje programu (znajdujące się w innych folderach) "nie kłócą" się ze sobą.

pozdrawiam

Grzegorz

kolejna rzecz - jak mam katalog wrzucone do zakładki "odłożone" i klikam na niego żeby ponownie wpadł do grupy "do dodania" (niebieska flaga), to katalog znika w ogóle z listy projektu i nie mam jak go przywrócić :(

no i nie działa mi podświetlanie fraz tych drugich (windows 7 64bit, wymuszone używanie silnika ie9 przez SeoBohatera)

czy dziala opcja placenia poprzez dotpay.pl, chodzi o to ze oprocz platnosci sms mozna placic przelewem , problem tkwi w tym ze nie otwieraja sie odnosniki do dotpay. Polaczenie jest szyfrowane wiec pewnie nie moze byc realizowane poprzez sb, natomiast dobrze by bylo gdyby otwieralo sie poprostu w firefoxie czy IE

Nie wiem czy jasno sie wyrazilem :)

Jeśli kliknięcie na link do dotpaya nie działa, to można kliknąć na link prawymi przyciskiem i dać "otwórz w nowym oknie", aby otworzyć w systemowej przeglądarce. Ewentualnie można odhaczyć w ustawieniach głównych sb4 opcję blokowania wyskakujących okienek.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności