Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy poprawisz sprawdzanie pisowni? Dalej podkreśla słowa z polskimi znakami jako błąd ;/

Poza tym w najnowszej wersji edytora jest jakiś błąd, nie mogę uruchomić podglądu tekstu bo wyskakuje komunikat, że nie zgadza się liczba klamer otwierających i zamykających a opcja "Sprawdź łańcuchy" nie wykrywa żadnych błędów jak również stary SEO Bohater poprawnie generuje mi z tego teksu treść.

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy poprawię to w tym tygodniu czy na drugi, ale przecież to zrobię ... ;-)

Natomiast co do komunikatu o niezgodności łańcuchów, to nie ma siły - w tytułach, tekstach lub linkach musi być jakaś niezgodność w ilości klamer otwierających i zamykających.

pozdrawiam

Grzegorz

Spoko, już kiedyż na to zwracałem uwagę i myślałem, że to w pierwszej kolejności będzie zrobione ;)

EDIT:

już wiem co było skopane, w polu: "Opisy krótkie" były jakieś bzdury nawypisywane, dlatego w "Opisy długie" nie generowało podglądu. Nie sądziłem, że jest to ze sobą jakoś powiązane.

Nie wiem czy ja coś źle robię, ale coś mi nie chce nowa wersja filtrować katalogów.

Otwieram projekt testowy, zapisany już w SB (Projekt Warszawa, zestaw demo), wczytuje się lista katów z katalog.gazeta.pl na czele.

Klikam filtruj/szukaj, zaptaszam "SeoKatalogi" oraz "Darmowy", klikam "filtruj" i lista co prawda się odświeża, ale znów płatne katalogi na czele, chociaż w tym spisie jest kilka oznaczonych jako darmowe.

Mam pełną wersję programu. Czy ja coś źle robię, czy to wina programu?

Jeśli jest to wersja demo, to brany pod uwagę jest tylko rodzaj skryptu, więc inne warunki są pomijane i darmowe idą z płatnymi.

Edit:

Piszesz, że masz pełną wersję? Czy jest dobrze zarejestrowana?

Acha, i nie filtruje w sensie, że widać katalogi z ikonką zielonego dolarka, czy jest bez dolarka ale w rzeczywistości, gdy wejdzie się na stronę, to jest płatna?

Już jest ok - po prostu zapomniałem wkleić klucza licencyjnego i zarejestrować program :) Swoją drogą, nie pomyślałbym, że licencja lub jej brak ma wpływ na taką rzecz jak sortowanie listy.

Widać było tylko ikonki w kształcie dolarka. Zresztą na pierwszym miejscu wyskakiwał ponownie katalog.gazeta.pl, który nie jest darmowy. W każdym razie już wszystko śmiga (przynajmniej, jeśli chodzi o sortowanie listy).

Dzięki za szybkie info :)

witam,

chciałbym użyć SB4 do rejestracji w wordpressach z mojej własnej listy. Nie mogę tego ogarnąć.

Zresetowałem bazę, wgrałem z csv swoją listę adresów, dodałem maila i nie wiem, bo tam nigdzie tej listy nie mogę zobaczyć.

proszę o wskazówkę :)

SEO, SEO i SEO

Program bierze adresy poddawane rejestracji z ogólnej bazy adresów, ale adresy muszą być oznaczone jako WordPress lub SeoKatalog, czyli jeśli importuje się swoje to należy na to zwrócić uwagę.

Cały proces (i film) opisałem w pomocy:

https://www.seo.cyfropolis.pl/help/sb4/autorejestracja.php

Jakby co, proszę pytać dalej.

pozdrawiam

Grzegorz

Zrobiłem to w starym SEOBohaterze bo w nowym tego nie ogarniam. Nie widzę adresów w których chcę się zarejestrować. Wybieram maila, mam stan 3 z 3 i polu Bieżący adres jest napisane zrobione. Czyli nie działa rejestracja. Bo jak odebrałem w nowym hasła z maila to je pobrało, ale to są te które zarejestrował stary :)

SEO, SEO i SEO

W przeciwieństwie do starej wersji, sb4 bierze do rejestracji to co znajdzie w głównej bazie adresów. Katalogi oznaczone jako wordpress i seokatalog są brane pod uwagę. Jakie wartości są w polach od do zakresu adresów?

Najlepiej zapuścić cały zakres i użyć kilkunastu, kilkudziesięciu wątków.

pozdrawiam

Grzegorz

jak mogę pobrac nową wersje SEOBohatera? obecnie mam SB4 - ale to jest edytor a jak mogę pobrać pół automat. Mam oczywiście licencje - tylko jakoś nie otrzymje powiadomień o tym, że jest nowa wersja.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Jakie wartości są w polach od do zakresu adresów?

Najlepiej zapuścić cały zakres i użyć kilkunastu, kilkudziesięciu wątków.

Zresetowałem bazę adresów i wczytałem 5 adresów z pliku o takim samym układzie jak oryginalny, tylko że z 5 pozycjami.

Zakres ustawiłem 1-300, wątków 3.

Może coś z plikiem było nie tak.

Ale SB4 odbiera maile dobrze. A Stary SB ładnie sobie poradził z rejestracją :)

SEO, SEO i SEO

Tylko pięć adresów? A mają one możliwość rejestracji bez podawania tokena? Bo automatycznie rejestrować można się tylko w takich. Możesz je podesłać? Z ciekawości wypróbuję u siebie.

Idea jest taka, że bierze się do autorejestracji tyle adresów ile się da. Co uda się zarejestrować to ok, a resztę trzeba półautomatycznie. Otwierając np. po 100 zakładek w trybie wp do rejestracji (mały plusik obok strzałek nad tabelą adresów) i próbując kolejne adresy.

pozdr

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności