Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, rozumiem ideę, ale chciałem po prostu sprawdzić. Nie trzeba podawać tokena no i stary SB sobie bez problemu poradził. Nie mówię, że jest coś nie tak, po prostu może ja zrobiłem coś nie tak, ale sobie poradziłem używając poprzedniej wersji programu, dlatego to zostawiłem.

Ale jak chcesz sprawdzić czy działa, to napisałem jak zrobiłem. Zresetowałem bazę globalną i dodałem przez csv swoje 5 wordpresów z dobrze wypełnionymi polami, ten sam dodałem do starej wersji i zadziałało.

SEO, SEO i SEO

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

W okienku "menu/nowości" w programie jest info i link do wersji edytora 2.0.4. zawierającej poprawkę dotyczącą tego komunikatu o niezgodności klamer. Był tam jednak mały błąd, przeoczenie w kodzie, który skutkował w niektórych momentach niepotrzebnym komunikatem o niezgodności ilości klamer. Sebastek miał rację. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

p.s.

Esband, mógłbyś na PW podesłać mi te 5 adresów wordpressów, to sobie sprawdzę jak to wygląda z autorejestracją u mnie?

Witam

Podejrzewam, że masz ustawioną taką maksymalną długość wynikowych tekstów, że obejmuje tylko pierwszą część opisu i nie masz mieszania zdań.

Tak w ogóle to nie masz tam 4 opisów długich. Zawsze jest jeden opis. Każde zdanie, jeśli chcesz je mieszać trzeba oddzielić pustą linią. Jeśli chcesz mieszać akapity, trzeba pomiędzy nimi dać pustą linię i znacznik <nowy-akapit>.

Jęśli chcesz mieć coś w rodzaju wersji, to każdy akapit, który w powyższym przykładzie oddzieliłeś pustą linią potraktuj jako jeden synonim, czyli weź to wszystko w klamry i oddziel te "wersje" pionową linią jak w łańcuchach synonimów.

pozdr

Grzegorz

Czyli wychodzi na to, ze nie ma wiekszego sensu kupowac razem seobohatera i omniadd, jesli bede korzystal tylko z publicznych baz?

Ma sens. Seobohaterem dodasz (półautomatycznie) do katalogu opartego na dowolnym skrypcie. OmniAdem (automatycznie) tylko do tych obsługiwanych przez niego.

Witam

Dostępne są wersje SB4 i SB4 Edytora

sb4-4.2.2.jpg

sb4-edytor-2.0.5.jpg

SB4 4.2.2:

• Przycisk oznaczania beznadziejnych w głównym menu,
  • Poprawka blokowania tekstów w bazie edytora (w niektórych przypadkach nie działało to poprawnie),
  • Terminarz (menu/narzędzia/terminarz). W okienku terminarza, aby zablokować małe okienko z lista zadań naciśnij shift. Po zatwierdzeniu dodania flagą, wyskakuje okienko w którym podwójnym klikiem możemy usunąć z listy zadanie, które zostało wykonane,
  • Dostosowanie się do zmian wprowadzonych ostatnio przez google, jeśli chodzi o sprawdzanie PR,
  • Poprawka właściwości programu polegającej na przewinięciu do pola wklejania adresu w Seokatalogach. Zablokowano niepotrzebne przewijanie po wysłaniu formularza.

SB4 Edytor 2.0.5:

• Poprawiony słownik ortograficzny,
  • Nowy, rozszerzony słownik synonimów (około 4,5 mln słów),
  • Dodatkowa metoda podpowiadania tworzenia łańcuchów synonimów. Klikamy podwójnie na dane słowo lub zaznaczamy frazę. Gdy pojawi się małe okienko z listą synonimów klikamy na dany synonim z listy aby wkleić go do łańcucha. Aby zakończyć klikamy w pole edytora obok okienka synonimów - łańcuch synonimów zostanie zakończony klamrą.

Update Seo Bohater SB4

Update Seo Bohater SB4 Edytor

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności