Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Racja :) Dzięki.

Mam jeszcze jeden problem dodałem sobie definicje nowego pola: 6#Rss#rssTitle

Tylko niestety nie chce mi wklejać adresu rss do pola tekstowego o nazwie rssTitle.

Teraz pytanie czy znowu coś robię nie tak ?:)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Już nie pamiętam B)

Ale np. w tym katalogu sznurkowo.com.

Jak chcę wypełnić pola: hasło i potwierdzenia hasła, to wypełnia mi tylko pole hasło.

Mam dodane: 7#Hasło#password, passwordConfirmation

Co to jest za okienko, które wyskakuje po wybraniu flagi: oczekuje ? Coś tam Usuń zadanie. Można to jakoś wyłączyć ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Mam dodane: 7#Hasło#password, passwordConfirmation

wpisz sobie:

Mam dodane: 7#Hasło#password, passwordConfirmation, passwordconfirmation

Akurat tam w sznurkowo może ci zadziałać, ale i tak jedną rzecz z tym związaną musiałem poprawić, bo przeoczyłem.

Pojutrze dam poprawkę exe.

pozdrawiam

Grzegorz

U mnie wklejanie treści do formularza dodawania strony działa tylko w pierwszych 2-3 katalogach potem już w żadnym innym nie chce zadziałać. Po restarcie programu znowu to samo 2-3 katalogi działa poprawnie, potem klapa ;) Poza tym wklejam adres katalogu do pola adresu i muszę klikać zieloną fajkę, bo jak kliknę enter to nie przechodzi mi pod wskazany adres.

Witam

Dostępna jest wersja update SB4 4.2.3, a w niej:

• Poprawka związana z zapisem nazw pól formularzy z różnymi wielkościami liter,
  • Dodanie wyświetlania ocen w tabelce adresów,
  • Dodanie w górnym pasku narzędziowym strzałek zmiany zestawu ustawień,

@Sebastek

Nadal nie działa wklejanie? Zakładam, że w wybranym zbiorze tekstów masz dostateczną ilość wygenerowanych, wolnych tekstów?

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności