Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Dostępne są nowe wersje SB4 oraz SB4 Edytora, a w nich:

SB4 Edytor 2.0.8:

• Poprawka błędnego działania opcji podmiany linków przy długich linkach wykraczających długością poza okno (błąd zawijania linii).
  • Dodatkowe zabezpieczenie przed użyciem tego samego folderu jako folderu źródłowego i docelowego oraz obróbka tylko plików txt, przy masowej synonimizacji w plikach.

SB4 4.2.4:

• Dodanie przycisków wywołania okienka przypisywania tagów i oceny.
  • Dodawanie tagów z listy i łatwiejsze filtrowanie adresów wg tagów.
  • Ulepszona opcja importu adresów (oznaczanie tagami, uwagami, tematyką) i opcja aktualizacji parametrów adresów przy imporcie jeśli adres był już w bazie.
  • Opcja eksportu wszystkich adresów z bazy do pliku.

Opis nowości SB4 znajduje się w pomocy, w sekcji "zarządzanie adresami".

pozdrawiam

Grzegorz

a powiedzcie mi jak dodać opis z linkiem w środku, skoro po wklejeniu opisu, seokatalog pokazuje ilość znaków 0?

dopiero gdzieś trzeba naciśnąć spację, żeby liczba znaków przeskoczyła na właściwą, jednak link trzeba wtedy dać z palca, a nie o to jednak chodzi.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

W miarę jak dodaję do katalogów stronę powinna się liczba wygenerowanych tekstów zmniejszać a ja mam cały czas tyle ile na początku wygenerowałem. Tak się zastanawiam gdzie tkwi błąd?

Edit:

już wiem o co chodzi, nie używam listy katalogów zaimportowanej w program tylko zewnętrznej, przez to nie oznaczam w programie katalogów do których została dodana strona przez co wygenerowane opisy nie są oznaczane jako użyte i cały czas wklejany jest chyba pierwszy opis z listy. I to jest jak dla mnie duży minus. Poza tym, zdecydowałem się na importowanie dodatkowych adresów katalogów do programu i w trakcie tego procesu SB4 łapie zawieszkę...

seo-admin

no ja rozumiem załozenie, ale nie działa u mnie

Generuje teksty z linkami, ale jak dodaje - to katalog nie zlicza literek przed wciśnięciem spacji, a jak nie zlicza to nie wstawia linku. Nie wiem czy to wina katalogów czy jakiś bug

@edyta - ogarnałęm :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

No to ok ;-)

Bo chodziło o to, aby w edytorze robić od razu tekst z linkami w postaci bbcode, np:

"... Obok mojego miasta wybudowana została kuźnia, w której podkówam moje konie. Polecam także innym skorzystanie z jej usług. itd"

A potem już nie wklejać żadnych linków.

pozdrawiam

Grzegorz

@Sebastek

Jest tak jak mówisz, bo jak nie oznaczasz jako dodane, to program nie wie, że tekst jest już wykorzystany.

Najlepiej swoją listę zaimportować do programu. A co do zawieszki, to być może coś tam idzie powoli i wygląda na zawieszkę. Bo w ostatniej wersji idzie to wolniej przez każdorazowe sprawdzanie w bazie czy adres istnieje itp, co wydłuża czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności