Skocz do zawartości

SB4 - nowa wersja Seo Bohatera

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, wszystko już skonfigurowałem lecz nie chce mi wgrać adresów. Tablica adresów pozostaje cały czas pusta, więc nie mogę katalogować... Jak rozwiązać ten problem?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@djurek

Proszę o ściągnięcie jeszcze raz najnowszej pełnej wersji edytora i porównanie jakie synonimy się pokazują, bo we wcześniejszych wersjach była trochę mniejsza baza.

@arthor

Czy po kliknięciu na bazę adresów pokazuje się ilość katalogów w bazie? Jeśli tak, to może do tych adresów już było dodane i znajdują się w tabeli dodanych lub oczekujących?

• 2 tygodnie później...

@anomus

Mam nadzieję, że znalazłeś stronę, gdzie można ściągnąć program? ;-)

Informacja:

- Do pobrania jest nowa wersja głównego programu 2012.10.14,

- Najnowsza wersja edytora to 2.8,

- serwerową bazę zbiorczą oczyszczono ze śmieci, wordpressów, w których nie da się zarejestrować, itp i trwa proces dodawania nowych, działających katalogów.

Więcej na stronie nowości dotyczącej seo bohatera.

pozdrawiam

Grzegorz

Wiem, to jest problem z tą "głupią" icaptchą - internet explorer jej nie odczytuje. Tzn. udało mi się wyświetlić ją po jakichś tam kombinacjach z odinstalowywaniem flasha i instalacją shockwavea, ale i tak nie uzyskałem żadnej prawidłowości i było to zbyt zagmatwane.

Też mnie to denerwuje i chyba osiągnąłem punkt, w którym zabiorę się za całkowitą zmianę podejścia do wyświetlania formularzy, tzn. dane będą ściągane tak jak w automatach, poza przeglądarką, na niższym poziomie socketów i dopiero wyświetlane w programowym, ujednoliconym "formularzu" z ewentualną captchą.

pozdrawiam

Grzegorz

Z tego co zauważyłem stworzyliście nową stronę internetową i doczytałem się że usuwacie śmieciowe precle i katalogi na rzecz wartościowych. Chciałbym zadać kilka pytać przed kupnem:

1. Ile w tym momencie macie precli i katalogów oraz jeżeli dostał bym jakiś podział na PR było by miło

2. Na stronie w zakładce sklep jest info że program plus edytor to koszt 99 pln, i jeżeli chcę uzyskać waszą bazę na rok to muszę dopłacić 29 pln ?

3. Czy program do pingowania jest w cenie 99 pln

4. Czy mogę dodać do programu swoją listę pp i katalogów ? Chodzi mi o dwa rodzaje, czyli takie z np. allegro, zwykłe dostępne dla wszystkich, oraz katalogi z multikodów ?

5. Czy do programu można wykupić jakąś usługę (od hindusów) dzięki której ktoś z drugiego krańca świata będzie wpisywał za mnie kody ?

Pozdrawiam.

Witam!

Ad1. Proces dodawania i sprawdzania nie jest jeszcze zakończony, ale na dzisiaj w bazie zbiorczej jest około 5,5 tys. sprawdzonych adresów. Odrzuciłem wszystkie adresy, które:

- miały site z i bez subdomen = 0, czyli z dużym prawdopodobieństwem zostały zbanowane,

- strony nie otwierały się, i miały tym podobne błędy uniemożliwiające korzystanie,

- pod adresem katalogu było już coś innego lub domena była na sprzedaż,

- w przypadku wordpress, wszystkie, w których nie można było się zarejestrować (tzn. nie było możliwości otworzenia strony rejestracji, lub możliwość rejestracji była zablokowana,

Mam jeszcze trochę adresów do dodania, ale na dzisiaj ilości wyglądają mniej więcej tak:

- SeoKatalgów: 3119

- Sinooke: 823,

- WordPress: 316

- Otwarty pl: 227,

- Qlweb: 193,

- Easy dir: 142,

- Autorski: 256,

- Freeglobes: 84,

- Webmini: 66,

- i pozostałe różne,

Ad 2. Tak.

Ad 3. SB pinger jest darmowy.

Ad 4. Tak, można importować swoje bazy adresów.

Ad 5. Nie, trzeba samemu. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności