Skocz do zawartości

Podlinkowałem zaplecze i ...

Topman

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Poczytawszy na Forum o tym, że zaplecze trzeba podlinkować, zastosowałem to zalecenie. Jakoś tam minimalnie było podlinkowane ale teraz podlinkowałem je między sobą (ale nie wzajemnie) jako że jest to zaplecze tematyczne - finansowe, prawne. Linkowałem od kilku tygodni i od wczoraj doświadczyłem spadki stron pozycjonowanych o kilka pozycji. Czy i kiedy należy spodziewać się powrotu (na jeszcze wyższe pozycje niż przed podlinkowaniem zaplecza)?

A drugie moje pytanie - czy Wam też obniżają się na jakiś czas pozycje stron po dodaniu nowych linków backlinków? Czy widząc taki spadek o kilka lub kilkanaście pozycji, zaczekać aż strona znów odbije się, czy nie czekając linkować dalej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności