Skocz do zawartości

Szczyt reklamy - zegar sprawny w 90%

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Język ładny i oferta kusząca ;) . Te 90% sprawności działa podobnie jak na aukcjach z uszkodzonymi laptopami. Notebook: "nie ma ramu, pamięci, procesora, grafiki, a monitor uległ uszkodzeniu; poza tym w 100% sprawny".

Jego "bez błędne" działanie też zwróciło moją uwagę.

Ort to jedno, ale dobre jest to, że on pisze: "Wskazówka i mechanizm przez te 10minut chodzi bez błędnie moim zdaniem" - to już jego zdanie znamy; zegar pewnie cały czas się opóźnia żeby w 10 min zamrzeć w ciszy.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

wazie pytań proszę o kontakt
Taka ciekawostka: "wazie"... bym się nie czepiał... Co sprawdzanie pisowni robi z ludźmi? Pewnie napisała "wrazie", a np. Firefox ładnie zaproponował wazę :D

Ja rozumiem, interesy... B) Ale żeby tak nie móc sprawdzić tekstu chociaż z grubsza?

Nie wiem co ludzie mają na tym Allegro, że jak coś sprzedają to piszą fontem 36pt+ i najlepiej czerwonym. To nie tablica ogłoszeń, żeby z daleka trzeba było zauważyć. Jak ktoś wchodzi w aukcję to i tak przeczyta jak miał przeczytać.

468x60.png

Textmarket: zarejestruj się i kupuj oraz sprzedawaj teksty SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności