Skocz do zawartości

Popularne strony w waszych katalogach

Prysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę przydługaśny temat mi wyszedł :D

Zauważyłem, że wiele katalogów w swoich spisach ma takie strony, jak onet, wp, gazeta itp. Generalnie strony, które są bardzo popularne i nie trzeba ich reklamować. Czy to sami "twórcy" stron dodają je do seokatalogów, czy może ma to jakieś znaczenie w pozycjonowaniu i warto do własnego katalogu taką stronę dodać?

Ty też terefere!

Szkolenia językowe dla firm

Nie wiem jak z tym jest w innych katalogach, ale do mojego Gazeta Wyborcza była łaskawa dodać się sama. :D

Część wpisów stron z największym PR z pewnością jest dodawana przez samych właścicieli katów - czasem można nawet trafić na wpisy prowadzące do Google.pl... B)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Nie wiem jak z tym jest w innych katalogach, ale do mojego Gazeta Wyborcza była łaskawa dodać się sama. :D

musiałem się pomylic przy katalogowaniu ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Według google linki prowadzące do wartościowych strona zwiększają wiarygodność strony...

Chyba linki prowadzące z wartościowych stron - trustrank jest liczony jako odległóść w linkach od zaufanego źródła do Twojej strony anie na odwrót.

Tak to każdy by nasa linkował i ma trust rank.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności