Skocz do zawartości

Czy coś da dodanie do płatnych katalagów?

tadeuszx

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jesteś oszołomiony... Nikt przy zdrowych zmysłach nie doda strony do katalogu z linkami opatrzonymi NF. Gdzie Ty widzisz te katalogi w których linki są NF?

Ja dodaje i są to linki bardzo przydatne. Nie dość, że mają wpływ na pozycje (pozytywny) to jeszcze z niektórych katalogów generują wejścia.

Jest około 10-20 dobrych katalogów z linkami NF i wysokim TR - poszukaj sobie .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesli chodzi o zwiększenie ruchu poprzez dodanie do katalogów to działa to pośrednio. Ruch się zwiększa ale nie dlatego, że są wejścia bezpośrenio z katalogów tylko głównie dlatego, że dzięki linkom w katach, polepsza się pozycja w Google. Oczywiście nie chcę uogólniać. Są bardziej i mniej popularne katalogi, ale generalnie wyniki organiczne są najważniejsze jeśli chodzi o traffic.

AUTOPROMOCJA:

Katalog stron: promujesz.pl l Ciekawe Lampy podłogowe l Kinkiety l Alarmy Satel

Ja polecam następujące katalogi:

1. Lista mocnych katalogów.

2. Lista katalogów -neonex- (sprzedaje na allegro multikody, wyjdzie taniej niż sms)

Oczywiście jak ma ktoś czas, może poprzebierać z listy seokatalogów vip

Jak zawsze warto patrzeć na PR, ilość linków do konkretnego katalogu oraz ilość zaindeksowanych podstron (tylko po upadku Yahoo SE będzie to troszkę utrudnione przez "ręczne" sprawdzanie) - czym więcej tym lepiej.

:hi:

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Katalogi są dość przydatne, najlepiej stworzyć sobie własną listę i na bieżąco weryfikować, poza tym istnieje coś takiego jak multikod i wtedy wychodzi to znacznie taniej, a jeśli do tego są też inne źródła wartościowych linków to jest szansa, ale warunek to dobrze przygotowana strona - optymalizacja - i nie chodzi mi tylko o kod, ale o treść...

Skuteczna reklama - Linki sponsorowane

Sprawdź e24cloud - Serwery w chmurze

Kilka wpisów płatnych na pewno znacznie pomoże pozycjonowanej witrynie....

Zapraszam do moich katów w stopce :)

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności