Skocz do zawartości

Porządny serwis głównie pod adsense?

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem serwis o macierzyństwie głównie dla przyszłych mam, nie ukrywam że głównie pod adsense (ale i nie tylko).

Duży nacisk położyłem na wartość contentu, zależało mi aby był użyteczny dla mam.

Co sądzicie o serwisie? Działa od tygodnia i wymaga jeszcze dorobienia/poprawienia kilku rzeczy

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Stawki są niezłe ale nie rewelacyjne, ale nie o stawki tu chodzi tylko o czynnik emocjonalny towarzyszący odwiedzinom na takich stronach.

Macie rację że na razie skromnie, jednak jak na początek jestem zadowolony. Odwiedziny z długiego ogona generowałem już pierwszego dnia (przy samym pingowaniu)

Popracuj nad nawigacją na stronie, dodaj chociaż kilkadziesiąc artykułów. Wypwłnij czymś puste miejsce, lub zmień tło, żeby się bardziej odróżniało (ja bym osobiście rozszerzył miejsce na kontent). Jako serwis dla mam powinno być w nim więcej życia, a teraz jest taki klimat sterylnej czystości. W logo idealnie pasowałby jakiś obraz z nawiązaniem kontaktu wzrokowego.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Stworzyłem serwis o macierzyństwie głównie dla przyszłych mam

a masz jakieś doświadczenie?:) nie krytykuje i nic nie mówię, bo sam mam takie stronki, ale zawsze mnie to śmieszyło, że facet pisze bloga o karmieniu piersią albo o strojach kąpielowych ;)

SEO, SEO i SEO

Stworzyłem serwis o macierzyństwie głównie dla przyszłych mam

a masz jakieś doświadczenie?:) nie krytykuje i nic nie mówię, bo sam mam takie stronki, ale zawsze mnie to śmieszyło, że facet pisze bloga o karmieniu piersią albo o strojach kąpielowych ;)

hehe, nie ja pisałem arty, zostały zlecone.

Słabe rozmieszczone reklamy wg mnie jak na stronę pod AdSense dalej zwaną MFA

Wiem, ale nie chciałem przesadzić aby nie zwiększać niepotrzebnie bounce rate. Będę na bieżąco optymalizował adsense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności