Skocz do zawartości

Moja paczka katalogów

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś trudno w tv posłuchać dobrego rocka poza stacją Rebel.tv. Słuchając Rebel.tv powstał katalog melodiawsieci.pl i tak to się zaczęło ;) . Teraz słuchając Metallica właśnie tam i przypominając sobie Spodek w Katowicach kilkanaście lat temu wstawiłem kodzik rebel, który będzie ważny w melodiawsieci.pl do południa jutrzejszego dnia, a najlepszy wpis (opis i strona) przerobię na Premium 365.

Od jakoś na wspomnienia mi się zebrało ;) .

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś pozostałe też będą płatne, ale jeszcze nie w najbliższym czasie.

I proszę o unikalne teksty (mądre synonimy też przechodzą), a zaakceptowane wpisy też wyrywkowo sprawdzam i jeśli ktoś powielił później opis to strona jest usuwana (niektórzy niestety już się o tym przekonali).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

• 4 tygodnie później...

melodia - kod pasujący dla wpisu zwykłego w melodiawsieci.pl, ważny 13:00. Proszę o prawidłowe wypełnienie formularza i wpisy zgodne z regulaminem.

Solidny katalog stron

• 2 tygodnie później...

Zapraszam do Paladyna. Katalog stron jest systematycznie linkowany i moderowany, a domena ma już parę lat.

Dla forumowiczów wpis Premium 30 z kodzikami:

paladyn1

paladyn2

paladyn3

paladyn4

paladyn5

paladyn6

paladyn7

paladyn8

paladyn9

paladyn10

paladyn11

paladyn12

Proszę o dodanie odpowiednich stron z dobrze wypełnionymi polami w formularzu.

Solidny katalog stron

• 2 tygodnie później...

Od dzisiaj paladyn.net i wyborowy.net są płatne. Może trochę wcześnie na taką decyzję ale proponowane do nich wpisy są delikatnie mówiąc kiepskiej jakości, aż nie chce się tego czytać. Do końca przyszłego tygodnia kolejka do moderacji powinna się rozluźnić, a dla spóźnialskich kody pasujące do obu katalogów dla wpisu zwykłego:

mel1

mel2

mel3

mel4

mel5

mel6

mel7

mel8

mel9

mel10

Zapraszam do jeszcze darmowego spisu seogwiazdor.pl i proszę o przyłożenie się do wpisów.

Solidny katalog stron

Kody świetne, wielkie dzięki! ;)

Jednak może dobrze by było posprzątać (czyt. pomoderować) przed wprowadzeniem płatności? 200+ lub nawet 300+ niesprawdzonych wpisów nie zachęca do wysłania SMSa :) To taka moja mała sugestia.

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Kody świetne, wielkie dzięki! :)

Jednak może dobrze by było posprzątać (czyt. pomoderować) przed wprowadzeniem płatności? 200+ lub nawet 300+ niesprawdzonych wpisów nie zachęca do wysłania SMSa :) To taka moja mała sugestia.

Kolejka wyzerowana, w wyborowy.net pozostał kod mel10, zapraszam do kolejnych wpisów, a jeśli domeny melodiawsieci.pl czy fajny-katalog.pl zostały przedłużone i katalogi dobrze funkcjonują to chyba można mi zaufać B).

Solidny katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności