Skocz do zawartości

Moja paczka katalogów

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

W ramach porządków zapraszam do skorzystania z kodów dla wpisów zwykłych:

sylwester1

sylwester2

sylwester3

sylwester4

sylwester5

sylwester6

sylwester7

sylwester8

sylwester9

sylwester10

sylwester11

sylwester12

sylwester13

sylwester14

sylwester15

sylwester16

sylwester16

sylwester18

sylwester19

sylwester20

dla katalogów melodiawsieci.pl oraz katalog.serwisdlakobiet.pl. Jeśli ktoś jeszcze znajdzie podejrzaną lub niedziałającą stronę to proszę o info, a wzamian dorzucę coś z premium.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś imieniny obchodzi Mariusz czyli m.in. ja ;)

W związku z tym zapraszam do darmowych wpisów w katalogach wyborowy.net i paladyn.net, dodać je można za pomocą kodu mariusz. Proszę o dodawanie stron z jasnej strony mocy z prawidłowo wypełnionym formularzem :) .

Kod ważny do jutra około 9.00.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Spóźnione, ale najlepsze życzenia. Sto lat i dzięki za kody.

W sumie to się nie spóźniłeś bo dziś mam urodziny :)

Ten sam kodzik ważny w fajny-katalog.pl i posejdon.org do około 21.00

Z darmowych w melodiawsieci.pl zostały jeszcze:

sylwester12

sylwester7

Proszę nie dodawać zielonych i pustych seoków oraz stron opisanych dziwnymi słowami.

Solidny katalog stron

• 2 tygodnie później...

Witam, kody dla grupy PiO w katalogu Fajne Sklepy:

pio1

pio2

pio3

oraz dla spisu Club SEO w grupie Premium 30:

premium1

premium2

premium3

premium4

premium5

premium6

premium7

premium8

premium9

premium10

Zapraszam również do darmowego katalogu SEOGwiazdor, kolejka może trochę odstraszająca ale katalog systematycznie jest moderowany i niebawem zmieni serwer a wraz z nim myślę, że poprawi się indeksacja wpisów.

Zapraszam również do pozostałych, płatnych katalogów :D.

Solidny katalog stron

• 3 tygodnie później...

W fajne-sklepy.pl w grupie PiO pozostał jeszcze kod pio3, a w club-seo.pl w premium 30 premium3 i premium2, także jak ktoś chce dodać coś wartościowego to zapraszam :) .

Solidny katalog stron

• 2 tygodnie później...

W czwartek od godziny 9.00 do 22.00 można będzie poszerzyć fajny katalog bezpłatnie wybierając wpis zwykły w polu kod wpisując FEJS, tak więc jeśli ktoś ma chęć to na spokojnie może zapoznać się z regulaminem i przygotować opisy.

A jeśli ktoś uważa, że katalog jest okej to mile widziane będzie kliknięcie w plusika google czy Lubię to :P .

Solidny katalog stron

• 1 miesiąc temu...

Jeszcze jeden wpis i katalog stron Melodiawsieci.pl bedzie miał 3000 zatwierdzonych. Pierwszy wpis, który zostanie dodany i w uwagach osoba dodająca napisze PIO otrzyma na mejla kod na Premium 365 ;).

Solidny katalog stron

• 2 tygodnie później...

Katalog stron Luck.com.pl to mój WP-KAT, zapraszam do wpisów kod PIOPREM do wpisu premium ważny do godziny 14:00.

Zapraszam również do katalogów seogwiazdor.pl i club-seo.pl, które najprawdopodobniej będą darmowe do końca kwietnia.

Solidny katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności