Skocz do zawartości

Moja paczka katalogów

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Kod PIOPREM znowu ważny dla wpisu premiowanego w Luck.com.pl bo ostatnio chyba serwer dostał zadyszki. Kod ważny do 15.00.

Przypominam o ostatnich dniach darmowego wpisu w seogwiazdor.pl i club-seo.pl i zapraszam do wpisów.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od chwili obecnej do końca tygodnia zakupując obojętnie którą opcję multikodu drugi kod podsyłam gratis, proszę tylko po zakupie o kontakt na info(małpa)melodiawsieci.pl podając zakupiony kod. Ograniczeń nie ma, np. kupując 3 kody po kontakcie podsyłam 3 następne.

Zapraszam :) .

PS. Istnieje możliwość "przerzucenia" kodu z katalogu tematycznego na wielotematyczny katalog w przypadku gdy katalogowana strona nie pasuje do tematyki, proszę wtedy o informacje na podanego powyżej mejla.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

• 3 tygodnie później...

Paczka katalogów poszerzyła się o 3 katalogi: Luck.com.pl (WP-KAT, o którym wcześniej wspominałem), Zadbany.com (SEOKatalog - reaktywacja katalogu), OrSEO.pl (SEOKatalog).

Wpisy standardowe są w nich darmowe, a cena za Multikod 30 i Multikod 365 (odpowiedniki multikodów przy wpisach premium) obecnie jest bez zmian.

Zapraszam do wpisów.

Solidny katalog stron

• 2 miesiące temu...

Po ostatnich "przygodach" z Melodiawsieci.pl zostałem zmuszony do wprowadzenia zmian w katalogach.

Zmiany dotyczą:

1. Tytułu, który musi składać się z dwóch członów oddzielonych myślnikiem, na początku adres strony lub nazwa firmy, a później jakiś slogan reklamowy (pozycjonowana fraza);

2. Opis znacznie skrócony (od 100 do 500 znaków) napisany zwięźle bez "farmazonów" w formie bezosobowej i nie przesadzając z gadką promocyjną jaka jest strona super.

Jeśli ktoś chce dodać wpis do melodiawsieci.pl uwzględniając powyższe warunki to zapraszam ze skorzystania z kodu melodiawsieci.

Kod będzie ważny do godziny 18.00 ale jak formularze będą prawidłowo wypełnione z przyzwoitymi stronami to akcja przedłuży się o kilka godzin.

Solidny katalog stron

Zapraszam do 2 kolejnych katalogów: indexer.com.pl i bimber.org. W obu katalogach wpis zwykły jest darmowy, a na zachętę kody do wpisu Premium w indexer.com.pl: PIOPREM1 i PIOPREM2, natomiast w katalogu bimber.org kod dla grupy Premium 30 PIOPREM ważny do godziny 22:00.

Solidny katalog stron

Dziś do godziny 15:00 można dodać wpis do grupy Premium 30 w katalogu Luck.com.pl używając kodu FIRMA. Warunkiem jest wypełnienie dodatkowych pól adresowych w formularzu, noi na stronie muszą być zawarte te dane. Wpisy dość sprawnie się indeksują więc zapraszam.

Solidny katalog stron

Po zrzuceniu plików z serwera na kompa i przeskanowaniu ich Avastem nic nie wykryto. Napisałem do hostingu, może coś wymyślą.

Solidny katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności