Skocz do zawartości

Moja paczka katalogów

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba: moglibyście zerknąć czy nadal istnieje problem po wejściu na luck.com.pl (bezpośrednio, nie poprzez wyniki wyszukiwania Google)? U mnie już go nie widzę, ale chciałbym się upewnić.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Luck.com.pl już jest czysty, podziękowania dla kursor-a za pomoc i zapraszam do wpisów. Kod FIRMA znowu ważny do 21:00, dodając wpis proszę uwzględnić zasady, o których wcześniej wspominałem.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Luck.com.pl już jest czysty, podziękowania dla kursor-a za pomoc i zapraszam do wpisów. Kod FIRMA znowu ważny do 21:00, dodając wpis proszę uwzględnić zasady, o których wcześniej wspominałem.

Napisałem wpis a tu taki zonk, katalog dla firmy eh co wy macie z tymi firmami?^^ oni i tak kupują linki w seopilocie a nie dodają wpisy do katalogów ;P

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Napisałem wpis a tu taki zonk, katalog dla firmy eh co wy macie z tymi firmami?^^ oni i tak kupują linki w seopilocie a nie dodają wpisy do katalogów ;P

Ten kod jest przeznaczony dla firm, ale możesz dodać też wpis standardowy, który jest darmowy.

Dlaczego kod dla firmy? Bo chcę aby troszkę bardziej zaludniła się mapka: https://luck.com.pl/wojewodztwa/ :)

Solidny katalog stron

• 3 miesiące temu...

W ciągu kilku dni luck.com.pl, zadbany.com i orseo.pl zostaną wdrożone opłaty - jeśli ktoś chce coś dodać jeszcze za free to zapraszam (proszę tylko rozsądnie to wykorzystać bo każdy wpis staram się starannie przeglądać). W niektórych płatnych katalogach zostaną podwyższone opłaty i cena za multikody też dygnie do góry.

Solidny katalog stron

• 4 tygodnie później...

Do 22.00 można dodawać wpisy zwykłe do posejdon.org wykorzystując kod posejdon i club-seo.pl wykorzystując kod club.

Trzy podane wcześniej katalogi jeszcze są darmowe.

Solidny katalog stron

• 7 miesięcy temu...

Wpis zwykły dla katalogu Posejdon:

posejdon1

posejdon2

posejdon3

posejdon4

posejdon5

posejdon6

posejdon7

posejdon8

posejdon9

posejdon10

Proszę o dodawanie konkretnych stron, konkretnie opisanych (dlatego jest ograniczenie do 500 znaków).

Solidny katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności