Skocz do zawartości

Strona sprzedażowa na WP do oceny - opinie i sugestie :)

Mały Kajtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze nikt tego nie kupił z poziomu strony (było wiele pytań) a już Wszyscy twierdzicie, że to nie działa i jest BE, NIE WIEDZĄC nawet, co to tak naprawdę jest. Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim? Że opinie które wysnuwacie, są tak naprawdę skopiowane, bo nikt tego nie kupił i nie sprawdził i raczej dzięki tym opiniom nie kupi. A wiecie co jest jeszcze gorsze? Że nie dostrzegacie szansy, która przed Wami stoi. Zamiast zadawać konstruktywne pytania, od razu sobie WMAWIACIE, że:

- to nie ma prawa zadziałać

- skoro ktoś inny jest oszustem, to on również nim musi być

- skoro cena jest podobna, to musi to być jakiś przekręt

- to dla mnie pewnie za trudne

- nie wiem co to jest, ale nie mam kasy, więc innym napiszę że to G***o

A tym samym nie dajecie szansy ani sobie, ani swoim portfelom. Łatwo jest kogoś oskarżać, albo próbować wziąć towar za free, zamiast iść krok do przodu i spróbować. Być może tym razem się uda.

Do oceny oddaję stronę: system3xn.pl

Co o niej sądzicie i czego nie wiecie?

Moim zdaniem za mało dopieszczone, powrzucałbym troszkę znanych cytatów "pompujących" EGO osoby czytającej, odrobinę pozytywnych opinii użytkownikow sytemu i obrazków, brakuje akcji i emocji, nic się nie dzieje :) .

Tam gdzie jest napis KLIKNIJ powinien być już link, domyśliłem się, że trzeba kliknąć w baner dotpay chociaz nic na to nie wskazuje (kursor się nie zmienia).

Rozważyłbym testy z innymi szablonami...

Tyle moich uwag o stronie, jesli chodzi o system - nie znam, nie oceniam.

Katalog firm: Katalog firm Polska

Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie

Dzięki za opinie i podpowiedź @Zuku - wkrótce zrobię co trzeba.

@Andrews - na forum i ogólnie w Internecie piszemy zazwyczaj do siebie po imieniu lub nicku, bez użycia słów Pan/Pani - no chyba, że jest to wymagane lub mile widziane.

Korzystam na stronie z systemu płatności Dotpay.

Czy aby korzystać z usług Dotpay muszę mieć zarejestrowaną własną działalność gospodarczą?

Nie. Z usług Dotpay mogą korzystać zarówno podmioty gospodarcze, jak i osoby prywatne nie prowadzące działalności gospodarczej.

Jednak nie jestem anonimowy - na stronie znajdują się wszystkie moje dane ;)

Tak w dotpay nie trzeba mieć DP, ale tylko dla usług sms, cała reszta wymaga DP, żeby się z tego legalnie rozliczyć, dotpay nie podpisuje umowy na płatności internetowe tylko sms, więc rozumiem nie masz firmy, tak więc informuję, że o ile nie zakładasz niedługo firmy to działasz poza prawem.

A, że dane są na stronie nic nie znaczy, też mogę takie napisać.

Ktoś Cię Andrzej w błąd wprowadził z tym Dotpay. Nie tylko na usługi sms, nie trzeba mieć firmy aby przyjmować płatności. Można przyjmować je również w opcji przelew na konto, również nie posiadając firmy.

Jak tylko pojawią się płatności, będę się z nich rozliczać.

Skoro możesz przyjmować przelewy, to możesz się również z nich rozliczyć. Po co inaczej istniałaby możliwość ich przyjmowania? No bo chyba nie po to, żeby narażać ludzi na ewentualną odpowiedzialność karną :)

Skoro możesz przyjmować przelewy, to możesz się również z nich rozliczyć.

Radzę skonsultować się z jakimś biurem rachunkowym, bo Twoja działalność może nie mieścić się w pojęciu "wykonywanej osobiście", tylko podpadać pod działalność co do której wymagana jest DG, tak jest np. ze sprzedawaniem kodów do katalogów, dlatego osoby prywatne, żeby nie narazić się fiskusowi, mogą korzystać tylko z Premium SMS, bo na nie DotPay (i nie tylko) wystawia umowę o dzieło.

Po co inaczej istniałaby możliwość ich przyjmowania? No bo chyba nie po to, żeby narażać ludzi na ewentualną odpowiedzialność karną :)

Masz noże w kuchni? No chyba nie po to żeby sobie podciąć żyły :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Z tego co się orientuję, to w przypadku przyjmowania przelewów Dotpay wystawia rachunki dla osób nie prowadzących DG. A z takich rachunków raczej na pewno mogę się co miesiąc rozliczać. Jeśli jest inaczej, to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności