Skocz do zawartości

Strona sprzedażowa na WP do oceny - opinie i sugestie :)

Mały Kajtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po pierwsze, nie wiem po co taki najazd na kolesia, sposobów na zarabianie kasy w Internecie jest na prawdę dużo, wiele osób o tym nie wie, więc na pewno zdarzy się ktoś kto odpłatnie może się podzielić wiedzą. Np. Ja sam sposobów na zarabianie kasy w necie znam co najmniej 10, z każdego z nich korzystam do tej pory i zarabiam.

Oczywiście nie zdradzę tych sposobów nikomu za 100zł bo nie chcę sobie robić konkurencji, ale to nie znaczy że ktoś tego nie zrobi.. A nóż to dodatkowa 11 forma zarabiania w necie?

Co do przelewów w dotpay to po kiego grzyba odzywają się osoby które nie są w temacie?

Oczywiście że można się rozliczać z przelewów w dotpay, a nawet trzeba. Ja jak jeszcze nie miałem działalności to rozliczałem w picie rocznym w rubryce inne dochody... I w ten sposób osoba fizyczna działa legalnie, może przyjmować pieniądze za różnego rodzaju usługi... Oczywiście nie można przekroczyć jakiejś kwoty (około 30tyś rocznie? Nie jestem pewien ile dokładnie). Patrząc na zdjęcie ile zarobiłeś przez ostatnie 2 mc Kajtek, dowiedz się czy nie musisz założyć DG.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Jakbyś mógł napisać z jakich zaklęć korzystasz i z jakich podręczników czerpiesz wiedzę na temat magii. Też interesuje się magią i chętnie nawiąże z Tobą współpracę, może uda nam się zarobić 12k miesięcznie pracując tylko pół godzinny dziennie. Zapraszam na priv.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności