Skocz do zawartości

Cztery "dziwne" DC ...

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

Na poniższych DC mam tylko 600 linków wobec blisko 3 tys. na pozostałych DC badanych przez www.mypagerank.net/googlecheck.html:

64.233.171.99

64.233.171.104

64.233.171.105

64.233.171.147

Analogiczną sytuację mam dla kilku jeszcze serwisów, w skrajnym przypadku przy blisko 1800 linków "wszędzie", na tych powyższych raptem 32! Co gorsza w kilku przypadkach te DC raportują 0 Page Rank, przy 4 na pozostałych.

Nie wiem teraz czy to pozostałość po Czymś, czy też przygotowanie do Czegoś?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

dzwonki-logo.pl

O rany! Zupełnie na odwrót! Nic z tego nie rozumiem.

Możesz to wyjaśnić?

Pzdr,

P.S. Sprawdziłem już kilkadziesiąt domen i ewidentnie te cztery DC dają inne wyniki niż pozostałe, natomiast nie mogę wychwycić żadnych innych prawidłowości - są wszystkie kombinacje ;) (tzn. mniej/więcej backlinków, mniej/więcej zindeksowanych podstron, mniejszy/większy PR)

Odpowiem nieco sam sobie :)

Raczej nie ma się czego bać ponieważ te 4 DC nieco się "uspokoiły" i różnice, jeśli są, nie są jakoś zdecydowanie rażące - przynajmniej w przypadku przeze mnie zmonitorowanych serwisów www.

IMHO była to pozostałość a nie początek.

Pzdr,

Edycja o 13:50 Sytuacja powróciła do wyjściowej z pytania, czyli co, wszystko zależy od godziny sprawdzania? Jest taki site, gdzie na większości DC pokazuje się 7890 linków, na kilku DC 1720 a na tych czterech trefnych 32! Po prostu koszmar, być może związany z updatem linków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności