Skocz do zawartości

Firma TopSolutions.pl

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

odgrzeje kotleta...

wczoraj dostałem mejla z TS, że chcą mi wypozycjonowac mój katalog zgred.pl ... no cóż nie omieszkałem napisać, że " z dziką rozkoszą przeczytam ich ofertę " sądząc, że chociaż sprawdza po takiej odpowiedzi kim jestem ...

zaskoczyli mnie - nie sprawdzili ...

przed kilkoma chwilami dostałem ofertę ... za 17 fraz ca 2kilo netto na miesiąc i to tylko za pozycje od 6 do 10... o top5 nie wspomnę...

normalnie humor mi poprawili :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://oferty.topsolutions.pl/1324560426/zgred.pl.html#

a co sie bede szczypał :P

Link DOFOLLOW na 2 dni :P

fajnego CRMa mają ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mogą sobie dzwonić ;) dopóki umowa nie podpisana tyle ich co se pogadają. widze że klikacie w rezerwuje bo co chwila przychodzi mejl :)

jedyny plus - mam wzór umowy !!!

Krokiet: ktory punkt ? bo ja mam 1/liczbędni razy cena cyli jest OK bo masz rozliczenie dzienne - wiec cacy.

Auć, troszeczke się pomyliłem więc skasowałem posta coby nie wprowadzać fałszywych opini w obieg :) Umowe dostałem jakis miesiąc temu, teraz kiedy przeczytałem zapiski z maila wychodzi, że nie było warunku, że wystarczy 1 dzień w miesiącu by pobrać opłatę.

Cofam co mówiłem - ale podtrzymuje, że jakoś Firma mi się nie podoba jeżeli patrzeć na wrażenia po kontakcie, wolałem poszukać gdzie indziej.

Duże zmiany...

qrcze, ale stronkę sobie sprawili naprawdę spaśną... no ale jak trzeba im płacić takie kwoty za takie trudne frazy, no to mają kupę kasy na wodotryski :)

A swoją drogą ciekawe, że wysłali również do google propozycję pozycjonowania google.pl albo google.com w wyszukiwarkach internetowych...

może im jakieś frazy zaproponujemy? :)

dymna.jpg

Takie firmy nie mają prawa bytu, a jednak niestety ciemny lud łyknie wszystko. Na mojej liście zdzierców zajmują miejsce drugie zaraz po Home. Agresywny marketing przynosi efekty.

PS----

Zgred możesz wysłać pliczek z umową ? ciekaw jestem zapisów w niej zawartych.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Trochę za dużo w tym wszystkim zawiści i małostkowości. Z punktu widzenia seo dobór fraz zaproponowany zgredowi jest bardzo dobry, nie ma tu naciągania na frazy bez ruchu, typu: "elegancki katalog stron", "katalog stron bieszczady" itp. Oferta jest konkretna: "katalog stron", "katalog stron www" i inne. Płatność za wyniki.

Cena? Każda firma może zaproponować cenę wg uznania, to jest prawo wolnego rynku. Klient może wysłać zapytania do kilku podmiotów i wybrać ofertę, która najbardziej odpowiada mu cenowo / merytorycznie. Nie można krytykować firmy za to, że chce zarabiać.

była...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności