Skocz do zawartości

Pierwsza strona

MalaMi1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

Seo zajmuje się hobbistycznie i jako tako idzie. W końcu zdecydowałam się na zrobienie własnej strony. Ale na tym za bardzo się nie znam, tzn od A do Z :)

Chyba najprostszym rozwiązaniem będzie wordpress??chociaz nigdy z nim nie działałam,więc nie wiem....ale widziałam wiele precli i chyba spełni to moje oczekiwania. Jak z kodem?? łatwy dla google bota?? Czy lepiej postawić prostą stronę na htmlu i css?? co radzicie aby było szybko?? na stronie głownie bedzie wiele dobrej treści i artykułów . Myślicie że wordpress wystarczy?? czy google jest już wyczulone??

Pomóżcie Małej Mi :)

A coś mi się sklonowało :peace: nie wiedziałam gdzie pytać :blink: Dziekuje za odpowiedzi :D:* Stronka ma się dobrze pozycjonować tak aby potem mozna było na niej na reklamach zarabiać. Nie nie to nie bedzie zaplecze. Myslicie że jest jakaś różnica duża czy to bedzie stronka sama napisana czy WP?? Znam tylko Htmla i Css i boję się polec, bo nie jestem mocna w te klocki. Ale własnie staram się rozwijać...więc...pytam i dziękuje za wszystkie dotychczasowe podpowiedzi:)

Duża różnica dla google WP czy sama postawiona stronka??

Jakiś kurs php dobry i łatwy od podstaw ?? :)

Postawienie na Wordpressie jest zdecydowanie łatwiejsze i szybsze. Zadbali o to aby było dosyć przyjazne dla wyszukiwarek. Dodatkowo są wtyczki ułatwiające optymalizację czy automatyczne pingowanie.

Jakbyś robiła stronę od podstaw to trzeba by o tym wszystkim pomyśleć i wprowadzić. A i tak statyczna strona przeważnie gorzej się pozycjonuje.

A umiejętność HTML i CSS się przyda do Wordpressa. Możesz zmodyfikować szablon lub zrobić własny. W przyszłości jak nauczysz się PHP to np. jakieś modyfikacje w użyteczności czy wyświetlaniu.

Kurs PHP, to na początek może wystarczą te dostępne w internecie. Potem jakiegoś ebooka i dokumentacja (warto też zainteresować się jakimś frameworkiem).

468x60.png

Textmarket: zarejestruj się i kupuj oraz sprzedawaj teksty SEO

Myslicie że jest jakaś różnica duża czy to bedzie stronka sama napisana czy WP?

nie ma żadnej różnicy. a WP jest w tej chwili szczególnie "lubiany" przez gugla, więc...

to nie CMS ma być unikalny, a treść, jaką tam postawisz.

i prośba: nie klonuj tematów, bo będę zmuszony sklonować banany, a tego nie lubię

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności