Skocz do zawartości

Sprawdzić czy link ma wartość.

lisek991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie.

Jak sprawdzić wartość linku, a właściwie czy posiada coś takiego jak wartość, czy w ogóle liczy się dla Google.

Opiszę pokrótce jak sprawa wygląda, otóż pozycjonuje forum, w kilka dni przeszedłem z czwartej strony na piąte miejsce (ok. 4-5dni), myślę że to dobry wynik. Jednak ostatnio chciałem sobie sprawdzić czy wszystkie linki do mojej strony są poprawne, skorzystałem z tego opcji Yahoo i tam po wpisaniu domeny pokazuje mi tylko 3 linki i to wszystkie z podpisów na tym forum : ) Nie wiem co z pozostałymi. Trzema linkami chyba bym się tak nie wybił. Moje zaplecze to 4 blogi na wordpressie, aktualnie po 3 arty na każdym, w tym jeden pusty. A więc jak myślicie? Google liczy te linki a Yahoo ich po prostu nie wyświetla?

Pozdrawiam.

Jeśli jesteś mieszkańcem Rypina bądź okolic, odwiedź koniecznie Forum Rypin i sprawdź co dzieje się w Twoim regionie.

Tu sprawa jest trudniejsza niż w Yahoo. Po jakimś czasie większość jest np. webmaster tools, jak masz niedużo to możesz też spróbować w Google wpisać w cudzysłowie adres domeny, którą pozycjonujesz i powinno trochę wyników wyrzucić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności