Skocz do zawartości

[Szkolenie] SilesiaSEM & XannSEM 2011

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

panowie na 'after' bawili a ja goniłem do Poznania i udało się w 4h :)

szkolenie fajne merytorycznie, oczywiście podstawy znać trzeba bo jak nie znasz to możesz nie załapać o co chodzi, trochę marketingowej papki też się znajdzie na takim szkoleniu, ale dosłowne trochę... z mojej strony zanotowałem jakąś stronę A4 fajnych i ciekawych sposobów, które warto przetestować i sprawdzić, dobrze pokazana obsługa popularnego softu, uważam że siano jakie włożyłem w to było warte swojej ceny

jedyny minus to obiad, poniżej pasa, kelnerka również i jej 'pyry z kejzom'... no ale nie dla obiadu tam jechałem

pozdrowienia dla uczestników

Jeżeli chodzi o moją osobę to zagrałem w otwarte karty i pokazałem parę rzeczy wprost z URL'ami i zasadami działania ( pozdrowienia dla finansistów z "kredytami" :) ) a na afterku przy piwku uczestnicy też się otworzyli i można było się wprost powymieniać swoimi doświadczeniami.

Czego bym nie napisał jak było i o czym było - to najlepiej jak ocenią to uczestnicy szkoleń :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności