Skocz do zawartości

Czy pozycjonować precla na anchor "precel" itp.?

SeoGwiazdor

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz spotkałeś się z tym, że ludzie nie dodają swojego zaplecza do produktów Google'a typu analitycs itd.?

nie, ale bardzo mnie rozbawiło sformułowanie :D

Pomijam kwestię czy to rzeczywiście zmniejsza ryzyko bana

tutaj opinie mogą być różne, chociaż wydaje mi się, że większość użytkowników na PiO w ogóle nie zdaje sobie sprawy z tego, ile G o nas wie i wydaje im się, że mogą "coś schować" w internecie przed google...

Poza tym zauważ, że on chce pozycjonować tego precla, zatem używanie "chowania" przed google jest bez sensu - a przy tym ja nie mówię o używaniu narzędzi G, tylko o samej metodzie wysławiania się, która troszkę kojarzy mi się z językiem sekciarskim (świat nas nienawidzi itp).

serdecznie życzę powodzenia wszystkim, którzy chcą jednocześnie pozycjonować i chować... całkowicie abstrahując od używania bądź nieużywania narzędzi dla webmasterów gugla. :)

dymna.jpg

@ początkujący - z tym sekciarstwem to przesadziłeś!

Nowy jestem i czytałem jakiś czas temu na forum, że wiele osób nie podpina swojego zaplecza pod narzędzia google, ja postanowiłem także tego nie robić. Owszem, google bardzo dużo o nas wie - zdecydowanie za dużo, a ja nie zamierzam im w tym pomagać. Pisząc "chować" nie miałem więc na myśli tego, żeby google nie widziało precla i żeby go nie pozycjonować ale własnie o to, żeby nie dodawać go do narzędzi google tj. web master tool itp.

@SeoGwiazdor bez urazy ;) po prostu czasami mnie coś rozbawi i należy się tym z rana podzielić, żeby użytkownicy mieli lepszy humor wielkim bratem guglem :)

naprawdę nic osobistego i nie musisz się tłumaczyć, bo naprawdę wiem, co miałeś na myśli, natomiast mała kompilacja wyszła prześmiesznie.

Jednocześnie szczerze Cię zachęcam do linkowania precla jako {precel|presell|presell pages} itp ;)

powodzenia w zabawie w chowanego przed wielkim bratem ;)

PS. też nie wrzucam zaplecza do narzędzi gugla, bo chyba bym dostał zawrotów głowy od ilości :D, a nie dlatego, że chciałbym coś chować ;)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności