Skocz do zawartości

omniAdd vs publiker vs scrapebox

biesiadna

Rekomendowane odpowiedzi

omni i publikera nie da sie porównac ze scrapeboxem bo to inny soft jest.

jesli juz to konfiguracja omni+sb lub publiker+sb, ja mam wszystkie te 3 softy i używam jednocześnie :D

Dokładnie, 3 softy w połączeniu ze sobą dadzą dużą moc, a ceny nie są wygórowane co do możliwości tych softów :). Jeśli jednak masz do wyboru omni lub publikera, to wybrał bym na dzień dzisiejszy omni. Mniej muli serwer i szybko dodaje :).

Ja mam oba - Publikera i Omniadd'a. Zdecydowanie polecam OmniAdd. Publikera juz prawie nie uzywam. Na plus Publikera mozna powiedziec, ze jest lepszy do dodawania do precli. Natomiast jego szybkosc i wydajnosc jest lipna - ustawiam (na VPS), zeby dodawal do 100 precli dziennie, a on dodaje do 20 i nic nie robi caly dzien - rozklada sobie dodawania po 2 na godzine. Autor natomiast rozklada rece i nie wie czmu tak jest. Strasznie mnie to wkurza.

W OmniAdd ustawie dodanie 100 to od razu bedzie dodawac, az nieskonczy i na pewno doda tyle ile trzeba. Jedyne co ma gorsze to modul dodawania do precli, ale i tak jest spoko. Publiker mial duzy plus za opcje automatycznego podlinkowywania, ale juz kilka miesiecy temu zostala ona wylaczona, wiec teraz mozliwosci ma zasadniczo takie same jak OmniAdd.

Co do omniadd'a to przy 50+ projektach śmiga ładnie i dodaje po 120 wpisów dziennie do każdego z projektów:). Niestety też odkąd mam omni, publiker poszedł na drugi plan.

Zastanawiam się jednak czy omnimonitor jest jednak wart takiej ceny?

jak już bierzesz inne produkty omni, to warto się skusić

ja korzystam i jestem bardzo zadowolony:

panel bardzo intuicyjny, udostępnianie dla Klientów, raportowanie z wykresami, fakturowanie. Naprawdę fajnie to chodzi i wygląda się bardziej profesjonalnie przed Klientami.

Jeśli natomiast miałoby to być tylko dla Ciebie, a nie do obsługi Klientów - to nawet free monitor wystarcza :D

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności