Skocz do zawartości

MASOWY ban

sagittariuspl

Rekomendowane odpowiedzi

jutro. dziś ogladam 22 na zielonym. gg w profilu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Zgred to może ja zgadne:)

- Artykuły wstawione w tym samym czasie

- Powtarzające się pogrubione słowa kluczowe w artach

- Brak trafficu (Lack od Human Traffic)

- 4 pluginy typowo pod seo np. socialpipe i inne (nie będę wymieniał :))

- seohosting

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 2 tygodnie później...

Bany zawsze leciały i będą lecieć. Więc nietrudno to wywróżyć :)

Po zanikaniu wątku wnioskuję, że bany się zatrzymały? Po swlach jak gotlink, seomatik, e-weblink, vseo widać że ilość stron w systemach stoi w miejscu. Każdy się wystraszył i chwilowo nie kupuje masowo domen. Bo nie wie za co lecą z drzew banany ;)

Pozdrawiam! I życzę stabilności

Witam,

Musze się wam pochwalić prezentem od google na mikołajki jeszcze wczoraj koło godziny 2:00 w nocy sprawdzałem site na zapleczu nie było żadnej zbanowanej domeny. Natomiast dziś o godzinie 9 rano sprawdzam site a tutaj 166 domen!! globanych i pl zbanowanych

I co najdziwniejsze zostały tylko zbanowane domeny gdzie jest zainstalowany swl (ten najpopularniejszy rotacyjny)

Nie chciał bym przepowiadać końca swl ale jeżeli ktoś z was też dostał taki prezent na mikołajki i ma na tych domenach zainstalowany swl to oznacza jedno google wypowiedział wojnę swl :D

Myślę że dla algorytmu google to żadnen problem wyszukać domeny gdzie jest zainstalowany rotracyjny swl choćby prostym sposobem np. odwiedzając 50 razy tą samą stronę i za każdym razem ukazują się inne linki

Ale to tylko moje przepuszczenia może to tylko ja zostałem wyjątkowo potraktowany na mikołajki przez google ;)

Ale jeżeli jet to prawdą to trzeba ratować resztę zaplecza

Bądź co bądź jestem po dzisiejszym dniu w plecy ponad 6tys złotych :D

Ja musze tez niestety poplakac, dzisiaj rano dostalem 5 banow na Mikołaja. Nie używałem SWL-a

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@IT co innego jak dbasz o stronki 5 lat i nagle wszystko szlag, widze, że mi ktos pomógl dopalajac strony w na początku listopada po 30-40 000 linkow każdą, ehh Polska :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności