Skocz do zawartości

MASOWY ban

sagittariuspl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ha :)

Nie mogą przeboleć, że ktoś ich wyprzedził i zajmują się podpieprzaniem.

mnie nikt nie wyprzedził... jestem daleko w tyle i dobrze mi z tym.

edit:

anty: to melisie z soczkiem malinowym - polecam - dobrze ukaja nerwy :)

" jestem daleko w tyle i dobrze mi z tym. " - powiedział człowiek zajmujący się pozycjonowaniem :). Moim skromnym zdaniem na kogoś mówiącego takie pierdoły rzeczywiście trzeba uważać - pełno kapusiów dookoła :)

ja bym nie sugerowął takich bzdur bo za herezje to palili kiedys na stosie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

"Zresztą dobre MFA nie jest złe dla Googla"

MFA jest sprzeczne z Google - nie może białe być czarnym :)

Google rozpoznaje dwa rodzaje MFA: zwykłe i stricty MFA. Na to pierwsze są przymykane oczy, na to drugie nie ma litości.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

może to info komuś się jeszcze przyda, wszystkie zbanowane domeny regionalne miałem na jedne dane whois, serwisy na domenach zarejestrowanych 10.10.2011 też już są zbanowane, mimo, że nie zdążyłem umieścić na nich gotlinka; inne domeny regionalne na inne whois jeszcze istnieją w indeksie, te rejestrowane rok temu jak i parę dni temu;

serwisy na domenach innych niż regionalne, pod względem budowy identyczne jak te na regionalkach nadal są w indeksie;

czy wszystko było u jednego registrara ? jeśli tak to może ktos z wewnątrz tej firmy donosi do Google ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

czy wszystko było u jednego registrara ? jeśli tak to może ktos z wewnątrz tej firmy donosi do Google ?

hmm, domeny regionalne rejestrowałem w az i nazwa, w sumie to może teoria spiskowa ale jestem słabym klientem dla registranta, bo raczej nie przedłużałem domen, tylko łapałem swoje domeny i rejestrowałem na nowo po promocyjnej cenie;

Podeślij mi na pw jakąs zbanowaną domenę z tym wpisem w whois co masz "trefniasty", jeśli to nie tajemnica :)

podesłałbym PW tylko, że coś PW nawala;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=134622 tam znajdziesz co chcesz znaleźćB)

Uuuu odważniacha :)

właśnie to jest to, wszystko sprowadza się do tego, że trzeba oszukiwać aby coś mieć, byłem legalnie zarejestrowany w PP, dostałem legalnie skrypt do tego, postawiłem proste serwisy, ale nie... w oczach wielkiego google jestem oszustem, bo skopiowałem treść, bo byłem w swl, bo się nie ukrywam pod fałszywymi danymi, itp. itd.

google jest monopolistą na rynku wyszukiwarek, i oni dyktują reguły, tu nie ma żadnej filozofii, żyją z adwords i muszą robić takie rzeczy, przetasowania w serpach powodują tylko większy przychód z płatnych reklam, no ale to może potrwa jeszcze kilka lat, kiedyś google też się skończy...

Czaysoon - uszy do góry. Odbudujesz się :) tylko trochę wiary w siebie B)

@FiKaS

spoko, teraz mam inne zmartwienia;)

mam już 2 oferty pracy, 1 spokojna praca państwowa jako specjalista SEO, 2 w dość dużej firmie ogłoszeniowej, nie wiem co wybrać, spokój za mniejsze pieniądze i czas na swoje pomysły, czy większe pieniądze i brak czasu na swoje działania?

a jeszcze idę na 2 rozmowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności