Skocz do zawartości

Kiedy dostane czek? - Odpowiedź

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Rubisz, zapewne w październiku zdobyłeś 100$ po 22, zgadza sie?

Nie, tak sie sklada ze wyplata za pazdziernik to byla moja pierwsza ( :unsure: ) wiec przed 22 mialem juz o wiele więcej. Tam jeszcze była zabawa z tym śmiesznym pinem itd.

Ale już rozumiem jak działa Twój skrypt, ale wydaje mi się, że do wyniku należy dodać jeden miesiąc. W miesiącu grudniu wpisuję ze przekroczylem 100 w dniu 16, w wyniku mam odpowiedz ze otrzymam czek między 4 a 15 stycznia co jest przeciez nieprawdą, bo to będzie w lutym, a w styczniu dostanę za listopad. A może się myle?

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oto recepta:

Month 1

1st–30th: Earnings accumulated. Details...

Month 2

First week: Finalized earnings for Month 1 posted to this page. Details...

15th: Deadline for setting a hold, changing your form of payment, submitting tax information and entering a PIN for Month 1 earnings.

Last week: Your payment details for Month 1 earnings posted to this page. Details...

Month 3

5th: Write to us if you have not received your Secured Express Delivery check or EFT payment for Month 1 earnings.

25th: Write to us if you have not received your Standard Delivery check for Month 1 earnings.

Powinno chyba być:

Jeżeli 100$ zdobyłeś przed 31 X miesiaca to czek dostaniesz w miesiacu X + 2.

A jeśli nie dostałeś napisz do Google :D

Więc wg. tych obliczeń uzbierane pieniądze na dzień 1-31 grudzień (kumulacja 1-3 styczeń) i po obliczeniach wysyłają czek, który zawita do 15 lutego.

Mar

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

dobrnąłem do 100 pod koniec listopada ok

<ciach>

stan na dzisiaj : cały czas nie podliczono mi kasy , nie mam rzadnej informacji

Płatność wrzucą Ci na panel 22/23 grudnia.

dobrze wiedziec bo juz sie martwilem :D

a przysla mi czek z kwota z ostatniego dnia miesiaca za ktory dostaje kase czy ta sume ktora mialem na koncie w dniu wyslania czeku ?

No, czyli podsumowując (niech mi będzie wolno):

Skrypt działa poprawnie, jak sądzę, tym, którzy w ciągu jednego miesiąca nie są w stanie uzbierać $100 i tę kwotę przekraczają w kolejnym miesiącu. Zły wynik pokazuje natomiast temu kto jest w stani uzbierać ponad $100, a tę setkę osiąga już w połowie misiąca. Wtedy naliczenie następuje na początku następnego miesiąca, a w trzeciej dekadzie jest wystawienie czeku poczym czek przychodz na początku kolejnego miesiąca. Pokręcone to, chyba Mar najlepszą receptę dał :D

Ok nareszcie pojawiło mi się :

Payment in progress

To jest 23 grudnia sie pojawiło.

Dobiłem po paru miesiącach do 100 pod koniec listopada.

Naliczyło mnie 23 grudnia, ale za czas do listopada.

Tak wnioskuje po sumie ktora mi naliczyło, a myślałem że naliczy wszystko co mam do 23 grudnia, ale naliczyło do listopada.

To co po już idzie na nastepny termin.

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności