Skocz do zawartości

Poszukuję dobrego programu katalogujacego

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli takiego do odpalenia katalogu. Mogą być darmowe i płatne.

Ale che abym mógł z łatwością zmienić styl jego, sposób działania, układ paneli itp.

Co polecacie?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Odpowiadacie a tak na serio, to po przeczytaniu nie wiem o co mu chodzi :) Szukasz w końcu programu do katalogowania, czy chcesz stawiać katalogi, łatwo przebudowując jego skórkę?

Z tytułu wynika, że programu, zaś z treści posta że chce postawić katalog. I bądź tu mądry ;p

SEOKatalog.

Jesli chodzi o program do katalogowania podrzucę swój półautomat on-line. Jest zintegrowany z listą, do której link mam w stopce. Wystarczy się zarejestrować, utworzyć projekt, wykupić kod dostępu za 3,69, przefiltrować listę i klikać. Sugeruje kategorie, uzupełnia formularz, jeśli nie ma tokena i innych przeszkód od razu dodaje do katalogu.

C.png

C.png

@up, jakieś powody czy byle se popisać?

> Poszukuję dobrego programu katalogujacego

Ja polecę SEOLight do katalogowania, prosty w obsłudze, przejrzysty interface, szybkie dodawanie (pod koniec roku ma być chyba nowa wersja)

ale więcej o tym poszukaj wątków w dziale Narzędzia.

Czyli takiego do odpalenia katalogu. Mogą być darmowe i płatne.

darmowy skrypt - Arfooo

płatny - SEOKatalog

Proszę przenieść temat , nie ten dział !

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Wiem, ze off-top, ale to już nie pierwsza tego typu wypowiedź i zastanawiam się czy autor lubi sobie popisać czy może ma coś więcej na mysli, a może coś do zaoferowania.

Ja go nie polecam, ale to już kwesta gustu.

I tak się właśnie zastanawiam, co miałeś na mysli, bo nie podałeś żadnych konretów. Powiedz czy przypadkiem nie masz jakiejś listy katalogów lub czegoś podobnego do sprzedania, może pod innym nickiem?

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności