Skocz do zawartości

Usunąć "Archiwum" z panelu bocznego bloga?

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bloga https://pamietnikwindykatora.pl/ i wraz z wiekiem jego coraz więcej miejsca w panelu bocznym zajmuje jego "Archiwum" co mnie coraz bardziej denerwuje. Gdybym je wywalił to mógłbym dodać jeszcze jedną reklamę a tak, to pewnie niedługo będę musiał jedną usunąć jak przybędzie miesięcy w archiwum (nie chcę dawać dłuższych zajawek wpisów niż są teraz). Z drugiej jednak strony obawiam się że znacząco w związku z tym stracę linkowanie do poszczególnych wpisów i "długi ogon" będzie niżej w serp-ach. Czy tak się stanie?

EDYCJA: Wstawiłem "rozwijane" póki co ale ciekaw jestem opinii Waszych...

Nie jestem pewien, czy to rozwijane jest widoczne poprawnie przez Google.

Powinienes zamiast archiwum miesiecy stosowac odpowiednie kategorie dla wpisow i ew. tagi i wtedy mozna nie miec miesiacami, bo to wlasnie powoduje taki efekt jak mowisz.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności