Skocz do zawartości

reindeksacja

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam stronkę onet.pl - dodałem ją do webmaster tools w celu wyindeksowania.

Strona została wyindeksowana bardzo szybko. Wrzucilem inny skrypt i chciałbym by ponownie się zaindeksowała, dlatego wrzuciłem sitemapa, podlinkowałem ostro itp. Może ktoś wie ile trwa reindeksacja strony ?. Albo jak ją przyśpieszyć ?. Ma ktoś doświadczenia w tej w kwestii ?.

Prosiłbym o odpowiedzi osób które takie sytuacje "przeszły", a nie osoby którym się może wydawać.

Nigdy nie miałem podobnego problemu, ale na zdrowy rozsądek, jak prosisz o wyindeksowanie, a nastepnie zmieniasz skrypt to samo podlinkowanie nic nie da. Napisz podanie o ponowne rozpatrzenie może, tak jakbyś bana dostał? Wyjaśnij tam całą sytuację.

Ale to tylko dywagacje, nie mam doświadczenia w tym temacie.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności