Skocz do zawartości

różne pozycje w google

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

czy moglibyście mi wytłumaczyć jedną rzecz?

mam stronę frmową. praktycznie jest byle jaka. dodałem ją do kilkunastu katalogów parę miesięcy temu.

i teraz z googlach na słowo (przykładowo -stolarstwo-) które mnie interesuje w operze jest na drugim miejscu, w internet eksplorerze też na drugim tylko hasło w wikipedii jest wyżej a z mną duuuużo większe firmy, a w firefoksie na 26. o co tu chodzi nic z tego nie rozumiem. jakiś miesiąc temu było pod koniec setki potem przez 2 tygodnie na drugim potem spowrotem na 65 teraz znowu na drugim. strona ma ok. półtora roku i PR1 chociaż nie wiem za co

pozdrawiam

Na tym samym kompie czy na różnych.

Weź pod uwagę że google monitoruje to czego szukasz. No pewno zauważył że po wyszukiwaniu stolarstwo klikasz na swoją stronę i sobie to zapamietał i teraz ją promuje u ciebie :)

częściowo tak.

bo na codzień używam opery i z opery wchodzę na swoją stronę, ale już z eksplorera nie wchodziłem na stronę tylko wpisywałem frazę i patrzyłem gdzie jest ta moja strona, ale faktycznie popatrzę na to z innych komputerów. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności