Skocz do zawartości

5 nowych seokatalogów

ewalinka1

Rekomendowane odpowiedzi

"Przyjmujemy tylko strony o turystyce oraz wszelkie inne!"

Czyli jak w końcu jest? To tak jak z tekstem pisanym ręcznie, o którym grafolog powiedział: "nie pisany prawą ręką" :D

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

MaxPan, dzięki za wskazówke, blog Zgreda staram się czytać regulatnie, coś mi musiało umknąć :unsure:

Dziękuję również za sugestie i rady, w najbliższym czasie napiszę regulamin i poprawię parę niedociągnieć.

Nie wiem tylko dlaczego przy odrzucaniu nie wyskakuje mi pole wybory z przyczynami?? MOże przeoczyłem gdzieś uruchomienie tej funkcji, sprawdzę niebawem.

---------------------------------
https://jakas_firma

- jak dodać wpis do uzupełnienia

Stopka poprawiona, regulamin skromny bo skromny ale już jest, z ograniczeniem ilości znaków na stronie gł. będę zaraz się bawił, muszę tylko odnaleźć wskazówkę na stronie Generała jak to zrobić-pamiętam że kiedyś o tym czytałem. Nie bardzo rozumiem ostatnią sugestię?

No i moderacja kuleje ;-/

Już poprawione :)

Czemu ludzie z katalogów próbują zrobić precle? 715 znaków aby 2 linki dodać to lekka przesada

Ludi, każdy inwestuje własne pieniądze i ustala własne zasady. To ja póżniej zostane z domeną z wyzerowanym sitem i PR jak coś pójdzie nie tak...

"Przyjmujemy tylko strony o turystyce oraz wszelkie inne!"

oznacza nic innego jak to że katalog jest ogólnotematyczny ;)

Jak moderujesz przez zakładkę "Home" to tam nie ma wyboru, tylko przez "Grupy wpisów" można wybrać przyczynę.

Dzięki Sebastek, to dla mnie kamień milowy w obsłudze tego skryptu :)

---------------------------------
https://jakas_firma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności