Skocz do zawartości

Kolejne zawirowania pozycji w G?

Robbocop

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj nasza strona dostala + 300 UU wiecej niz zwykle.

Jesli nagle kobiety nie zaczely interesowac sie sukniami slubnymi i wieczorowymi to widocznie cos sie dzieje w googlach :)

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Ktoś gdzies pisał z Googlarzy, że update będzie teraz co tydzień lub dwa...więc nie ma się co dziwić :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

U mnie to, co w TOP10, to jak zamurowane. To, co w TOP20 ma lekkie ruchy, 1-2 pozycje. Duże ruchy to co poza TOP20, ale to chyba normalne.

Fotograf Gdańsk - Fotografia ślubna Gdańsk, Gdynia, Sopot, Pomorze

fotografia ślubna Gdańsk - blog fotografa ślubnego z Trójmiasta

blog fotograficzny - a tu zwykły blog fotograficzny :)

U mnie zmiana w sumie tylko dla jednej strony - minus 10-30 miejsc na wszystkie frazy. Wszystko inne bez zmian lub lekkie wzrosty.

Właśnie, u mnie z tą stroną sytuacja wygląda identycznie jak u Ciebie. Być może to właśnie efekt wdrażania Pandy w PL, o którym wspomniał bartek27.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności