Skocz do zawartości

Google +1 a pozycja

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

prawdopodobnie pisząć referral jez miał namyśli ruch z pozostałych stron, różnych for, blogów i innych "zaprzyjaźnionych stron".

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, już teraz można ustawić przyrost dzienny, tak, żeby Ci codziennie dodawało np. 10 plusów albo like, aż do wyczerpania punktów.

Jeżeli chcesz kupić punkty, kup je od Użytkowników - możesz napisać post w "ogłoszeniach i zleceniach" na PiO. Są przelewy - analogiczne jak w SWL-ach. System dla kont standard pobiera prowizję od przelewu (20%). Przez cały czas istnienia systemu gwarantuję stały koszt kliknięcia (10 pkt. - żebyś miał gwarancję, że za 100 pkt. kupionych od Userów lub systemu, faktycznie będziesz miał 10 kliknięć, a nie że komuś zapłaciłeś, a system zmienił warunki), natomiast w zależności od wydajności (długość kolejki) będzie się wahać ratio punktów otrzymywanych (obecnie jest to 5/10 - czyli za kliknięcie komuś dostajesz 5 pkt - co się będzie zmieniać +/-, a za kliknięcie na Ciebie przez kogoś, płacisz 10 pkt - co zawsze będzie stałe). Jak będzie mniej stron do klikania, to po prostu je zwiększymy i więcej oddamy Userom, a nie pozostawimy w "zapasie".

W US gotowe Plusy schodzą w bardzo ciężkich cenach, wartość fana też jest niczego sobie. Odnośnie cen, jak ludzie będą liczyć po groszu za kliknięcie, to po prostu wprowadzę ograniczenia że będzie je trudniej nabijać. Musi to jakoś korespondować z realną (na chwilę obecną gigantyczną - bo to nowość) wartością rynkową, nie możemy - w sensie my, Polacy - zepsuć całego światowego rynku, tylko dlatego, że klikanie to tylko kilka sekund.

Po pierwszym dniu, system spokojnie generuje ok. 30 plusów (ograniczenie spowodowane ilością Userów) i ta ilość, jak się spodziewam, będzie rosła z każdym dniem (docelowo potrzebuję ok. 2000 na rynek Polski i 2000 na rynek US).

Będzie możliwość zakupu punktów bezpośrednio od systemu, ale udostępnimy ją po testach, za ok. 1 miesiąc (nie zapeszam mówiąc co mam gotowego, tylko do odkomentowania, niech to będzie dla Was niespodzianką). Na pewno system będzie miał ceny wyższe niż rynek, nie będziemy konkurować z Użytkownikami - oni także mają na tym dobrze zarobić.

Pozdrawiam, J.

Miałem to odłożyć, bo obecnie siedzę w pięciu systemach, ale skoro tak reklamujesz to od razu rzucam wszystko i zaczynam testy.

;)

Może na jakieś promocje pierwsi się załapią.

;)

----------------

Edit:

Aha! I D.pa! Tam jest wymagany adres mailowy facebookowy - nie mam takiego adresu i pewnie wielu użytkowników nie ma.

;)

Tak, między innymi dlatego wcześniej robiłem sondę - albo mail facebookowy (*@facebook.com) i możesz zdobywać punkty za lajki, albo mail googlowy (*@gmail.com) i możesz zdobywać punkty za plusy, albo i jedno i drugie. Możesz korzystać z tylko jednej z ww. opcji, ewentualnie pozostaje opcje odkupienia punktów od Userów, którzy posiadają punkty.

Są wrześniowe promocje :) - rozdaję punkty z ratio za konstruktywne zgłaszanie bugów. :)

Zrezygnowaliśmy na razie z aplikacji FB ze względów bezpieczeństwa.

Pozdrawiam, J.

Dla porównania :)

https://www.tweers.com

Punkty można wyklikać lub kupić.

Facebook

Twitter

YouTube

Stumble Upon

Google+

Tweet

Digg

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jednak tam i w pozostałych nie trzeba mieć maila facebookowego - jest to duże utrudnienie przy rejestracji i dużo osób może się zniechęcić zakładać specjalnie dla jednego systemu maila facebookowego. Ja bym podpiął bardziej do konta facebookowego.

A tak w ogóle to gdzie się rejestruje takiego maila facebookowego?

FAQ:

Nie mam konta email@faceboom.com, jak je założyć?

Konto mailowe @facebook.com otrzymasz za darmo do swojego profilu Facebook. W tym celu wykonaj następujące kroki:

- Wejdź na www.facebook.com i zaloguj się na swój profil

- Przejdź do "Edytuj mój profil" (lewy górny róg, obok zdjęcia)

- Przejdź do "Informacje kontaktowe" (lewa kolumna)

- Przejdź do "Dodaj / usuń adresy e-mail" (obok "Adres e-mail")

- Kliknij: Aktywuj adres e-mail na Facebooku

- Wybierz swój login@facebook.com i kliknij "dalej"

- Możesz pominąć powiadomienie sms

Pozdrawiam, J.

Podziękować. Mail facebookowy utworzony. Jak pisałeś, że wyłączony na razie - to nie będzie wysyłał potwierdzeń maila? Bo nic nie przyszło na Facebooka.

Rano słabo działały G+1 - cały czas się coś zacinało. Teraz poszło jak ogień.

FAQ:

Nie doszedł do mnie e-mail aktywacyjny (konto główne, konto gmail.com, konto facebook.com).

Odczekaj 20-30 minut. Jeżeli do tego czasu nie doszedł do Ciebie e-mail i podejrzewasz że mógł zostać odrzucony przez filtr antyspamowy, adres aktywujemy Ci ręcznie. W tym celu przejdź do zakładki kontakt i napisz którą prośbę o aktywację e-maila. Nie zapomnij podać pełnej nazwy e-maila do aktywacji. :-)

Wiem że są z tym problemy, jest jakieś 5-10% zwrotów z różnych skrzynek; po prostu napisz maila (formularz kontaktowy) to Ci aktywuję ręcznie. Muszę wyjść i jestem niedostępny do ok. 17-tej.

Pozdrawiam, J.

Ja również korzystam z systemu wymiany plusów (jeszcze nie z faceplusa ale mam zamiar ;P) i mam dziwne? zjawisko mianowicie gdy wchodzę na stronę na której jest zamieszczony jest guzik do klikania + raz wyświetla mi 21 raz 23 a raz 27 plusów - oczywiście na stronie głównej wie ktoś co może być powodem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności