Skocz do zawartości

Google +1 a pozycja

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
FacePlus działa jak ta lala - polecam.

;)

No to wstaw banner z refem pierdyliard.gif do stopki. :)

Za każde kliknięcie poleconego przez 100 dni od rejestracji masz 1 pkt (czyli jak masz 5 poleconych i każdy z nich klika codziennie klika tyle ile może, to masz z tego 500 pkt - tyle samo jak byś sam klikał) - czyli przy obecnym ratio prowizja za poleconego wynosi 20%. Nie ukrywam, że problemem jest mała ilość Userów (FacePlus jest dopiero ok. 3 dni), coś pod 150, a kolejka w takim systemie nie działa jak w SWL-u. System jest w stanie wygenerować maksymalnie tyle plusów, ile Userów aktywnie klika (czyli ok. 100), ale ta ilość rośnie w czasie.

zjawisko mianowicie gdy wchodzę na stronę na której jest zamieszczony jest guzik do klikania + raz wyświetla mi 21 raz 23 a raz 27 plusów

Może być to związane z kilkoma błędami:

- Podałeś kod <g:plusone> do strony "aktualnej" bez wskazania urla, ludzie Ci klikają na str. główną a wchodząc na podstronę masz 0 (bo nie klikali na podstronę)

- Podałeś kod do strony ze wskazaniem innego urla, innego refa

- Podałeś kod na stronę główną, a jesteś na nieznacznie innej np. domena.pl? albo domena.pl/?

- Jesteś zalogowany/niezalogowany (te ilości są inne - tak samo jak w Facebook)

Potestuj, na 99% to jeden z tych błędów które opisałem.

Pozdrawiam, J.

Za każde kliknięcie poleconego przez 100 dni od rejestracji masz 1 pkt (czyli jak masz 5 poleconych i każdy z nich klika codziennie klika tyle ile może, to masz z tego 500 pkt - tyle samo jak byś sam klikał) - czyli przy obecnym ratio prowizja za poleconego wynosi 20%.

Cenniejsze są Lajki. Na same G+1 nie opłaca się reklamować refem. Oczywiście Lajków tez to dotyczy?

czy lajki są cenne - hm mam od paru miesięcy profesjonalne strony moich serwisów na fejsie i nie widzę efektów...

pomóżcie z tymi plusikami bo mnie krew zaleje dodałem się do systemu jez-a 4 dni temu i zero efektów a nastukałem innym sporo plusików...

pomóżcie z tymi plusikami bo mnie krew zaleje dodałem się do systemu jez-a 4 dni temu i zero efektów a nastukałem innym sporo plusików...

damcar - Namierzyłem problem; po prostu nie masz przydzielonych żadnych punktów na żaden link, dlatego kliknięcia nie schodzą (masz po 0 kliknięć na każdy link). W systemie (żadnym; nie tylko plusowym) nie będą schodziły kliknięcia, jeżeli nie przeznaczysz na uzyskanie jakiegoś celu punktów. Przydzieliłem Ci z grubsza po równo wyklikane punkty na linki - na przyszłość, robi się to w zakładce "moje strony google", kolumna "Pkt FacePlus™ Plus".

Druga sprawa, masz ustawione strony Facebook, a nie masz żadnych punktów Like. Żeby uzyskać fanów, musisz zintegrować konto @facebook.com, następnie wyklikać trochę punktów i przydzielić zdobyte punkty w "moje strony facebook".

Trzecia sprawa, masz wyklikane dość mało punktów. Większość Użytkowników klika ile jest w stanie, czyli od momentu rejestracji regularnie po 100 kliknięć G. i 100 kliknięć F. dziennie. Z paroma klikami, można liczyć na parę plusów (z uwzględnieniem ratio: 5/10, które zapewnia że jakąkolwiek kolejkę kliknięć).

Prościej się nie da. :-)

Pozdrawiam, J.

Może być to związane z kilkoma błędami:

- Podałeś kod <g:plusone> do strony "aktualnej" bez wskazania urla, ludzie Ci klikają na str. główną a wchodząc na podstronę masz 0 (bo nie klikali na podstronę)

- Podałeś kod do strony ze wskazaniem innego urla, innego refa

- Podałeś kod na stronę główną, a jesteś na nieznacznie innej np. domena.pl? albo domena.pl/?

- Jesteś zalogowany/niezalogowany (te ilości są inne - tak samo jak w Facebook)

Hmm nie wiem sprawdzałem niby wygląda wszystko ok... a i dziwne jest to, że klikając w logo na stronie ( przekierowanie href="/" ) jest to samo...czyli raz 21 a raz 27 plusów...

Tak, spotkałem się z tym. Nie mam na 100% pewnego wyjaśnienia, prawdopodobnie jest to związane z czymś na kształt update, albo infrastruktury (serwerów) z których pobierane są dane. Analogicznie jest w Facebook, w którym są pewne rozbieżności, a który np. dla zalogowanego w FB Usera wskazuje zawsze o 1 mniejszą liczbę fanów ("bez Ciebie").

Pozdrawiam, J.

dziękuję jez za pomoc - człowiek starszej daty to ma problemy z nowinkami :aniolek: ....

nie chciałem od razu stukać po 100 plusów dziennie by nie narazić się google ale jak mozna to właśnie dostukałem setkę..

przy klikaniu fejsa strasznie "muli" i powraca do stron gdzie już kliknąłem like wiec można łatwo odklikać "znajomego"

dziękuję jez za pomoc - człowiek starszej daty to ma problemy z nowinkami :aniolek: ....

Cała przyjemność po mojej stronie. :-)

przy klikaniu fejsa strasznie "muli" i powraca do stron gdzie już kliknąłem like wiec można łatwo odklikać "znajomego"

Mamy na to pewne "lekarstwo", ale o tym wkrótce.

jak dla mnie nic nie daje

Byłoby mi łatwiej, gdybyś podał namiary lub szczegółowo opisał problem (np. PM, zakładka "kontakt" w systemie). Z tego co widzę, żadna z Twoich stron (ze stopki) nie uczestniczy w systemie +1.

Przypominam że system istnieje zaledwie 3,5 dnia :-) i jeszcze trudno oczekiwać zaskakujących efektów, choć, przyznam że przy użyciu pewnej techniki (którą Wam wkrótce szczegółowo opiszę w poradniku dla najaktywniejszych Użytkowników Systemu FacePlus), w zasadzie odkrytej nieco przypadkowo, natłukłem na jednej stronie w ciągu 3 dni ok. 1400 plusów (kilka godzin temu było jeszcze ok. 900).

Pozdrawiam, J.

Coś PP trochę szwankuje, ale pójdzie na pierwszy strzał w poniedziałek rano.

Poradnik jest dostępny cały czas w panelu. W miarę ilości kliknięć, odkrywają Ci się dalsze części - to taki bonus - wiedza za aktywność. W wolnych chwilach dopisuję dalsze części.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności